Tunnelmallinen Pihasauna sijaitsee Villa Furuvikin pihapiirissä. Tila, joka on aikoinaan toiminut kanalana, tarjoaa loistavan mahdollisuuden paeta kaupungin vilinää ja viettää iltaa maalaistunnelimissa. Pihasaunassa saunoo isompikin porukka ja rakennuksessa on sekä takkahuone että parvi, jossa voi majoittua. Pihasaunasta pääsee myös vilvoittelemaan saunarakennuksen omalle pihalle, ja nauttimaan luonnon kauneudesta.

Pihasaunan kaunis ja idyllinen miljöö antaa upeat puitteet erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Pihan pavilijongissa järjestyy kätevästi illallis- ja brunssikattaukset. Löylyhuoneesta pääsee Pihasaunan viihtyisälle patiolle vilvoittelemaan ja nauttimaan Furuvikin tunnelmasta.

Pihasaunan yhteydessä voi vuokrata myös upeaa grillikatostamme. Katosta vuokrataan erikseen. Vanhan tallin kivijalkaan tehdyssä grillikatoksessa voi viettää tunnelmallisesti iltaa yömyöhään asti. Grillikatoksen voi vuokrata hintaan 249€. Voit myös vuokrata kaasugrillin käyttöösi saunan vuokran yhteydessä hintaan 50€.

Pihasaunan läheisyydessä on myös uimaranta, jossa voit käydä pulahtamassa raikkaaseen meriveteen hiekkarannalta tai laiturilta. Tiloissamme voi nauttia omia juomia ja tarjottavia. Jääkaappi on käytössä juomien ja ruokien kylmänä pitämiseen. Villa Furuvikin laituriin voit rantautua myös veneellä.

Furuvikin pihasauna kuuluu osana Saunat.fi -kokonaisuuttamme.
 Siirry katsomaan lisätietoja ja varaamaan pihasauna täältä.

Halutessasi voit kysyä varauksen yhteydessä saunamenutarjousta asiakaspalvelustamme info@villafuruvik.fi.

Tervetuloa!