Villa Furuvik etsii elämyspalveluiden tarjoajia

Villa Furuvik etsii elämyspalveluiden tarjoajia

Helsingin Laajasalossa sijaitseva Villa Furuvik on ympärivuotisessa käytössä oleva viehättävä huvilamiljöö meren rannalla. Alue koostuu reilun puolen hehtaarin kokoisesta vehreästä pihapiiristä, historiallisesta huvilasta, tunnelmallisesta grillikatoksesta, pihasaunasta ja uniikista rantasaunasta. Huvilaa ympäröi omenapuutarha, suojeltu Jollaksen räme, kaunis vanha puusto ja suojaisa hiekkaranta.

Järjestämme Villa Furuvikissa monenlaisia tilaisuuksia yritysten virkistyspäivistä ja kokouksista häihin ja muihin yksityisjuhliin. Furuvikin historiallinen miljöö ja tunnelmallinen piha-alue mahdollistavat monipuolisesti erilaisten asiakastilaisuuksien järjestämisen.
Haluamme tarjota entistä kokonaisvaltaisempia elämyspaketteja ohjelmineen ja aktiviteetteineen avaimet käteen -periaatteella. Ympäröivä luonto tarjoaa mahtavat puitteet järjestää ohjelmaa ulkona sekä myös sisätiloissa on yllin kyllin tilaa järjestää monenlaista toimintaa.

Sydäntämme lähellä ovat etenkin luonto, merellinen ympäristö, kierrätys, terveellinen ja ravitseva ruoka sekä elämäntavat, kiireettömyys, luontoelämykset, käsillä tekeminen, hoitava sauna ja saunaelämykset.

Asiakaskuntana on niin yksityisiä henkilöitä kuin yrityksiä ja tilaisuudet ovat kaikkea tiimipäivistä syntymäpäiväjuhliin, polttareihin, karonkkoihin, virkistyspäiviin ja saunailtoihin. Ryhmäkoot vaihtelevat noin kymmenestä henkilöstä useampiin kymmeniin ja asiakaskuntana niin suomalaiset kuin ulkomaalaiset.

Haluaisimme löytää yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voisimme alkaa kehittää entistä laajemmin elämyksellisiä palveluita. Konserniimme kuuluvat myös Saunat.fi edustussaunat sekä Kalliossa sijaitseva Suomen toiseksi vanhin yleinen sauna Arlan sauna.

Mikäli sinulla olisi tarjota meille tuotteita tai palveluita, jotka sopisivat konsepteihimme, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse. Kuvailethan tarjoamiasi palveluita hintatietoineen, ja kerrothan, ovatko palvelusi tarjolla ympäri vuoden, minkälaista varoaikaa tarvitset niiden toteuttamiselle ja millä kielillä pystyt tarjoamaan palveluita.

Lisätietoja ja yhteydenotot: info@villafuruvik.fi, otsikkona “Elämyspalveluiden yhteistyö”.

img

Info Furuvik

Related posts

Juhli väljästi Furuvik grillikatoksella

JUHLI TUNNELMALLISESSA GRILLIKATOKSESSA YMPÄRI VUODEN Aika pysähtyy, kun...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Kesäjuhlat Villa Furuvikissa!

Kesä, mikä ihana syy juhlia nyt, kun siihen taas on mahdollisuus! Villa Furuvikin...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Furuvik Rantasauna, avoimet sauna- ja uintivuorot, kesä 2020

Rantasauna ja pulahdus mereen, mahtava tapa aloittaa uusi viikko! Avoimet sauna- ja uintivuorot...

Jatka lukemista
by Info Furuvik