Kesäjuhlat Villa Furuvikissa!

Kesäjuhlat Villa Furuvikissa!

Kesä, mikä ihana syy juhlia nyt, kun siihen taas on mahdollisuus! Villa Furuvikin tunnelmallisessa huvilamiljöössä vietät polttarit, lastenjuhlat, synttärit, kesäjuhlat, ystävien saunaillan tai vaikka grillijuhlat nopeallakin varoitusajalla. Huvila ja sen ympäristö tarjoavat monipuoliset puitteet juhlaan kuin juhlaan. Huvilan juhlasaliin mahtuu isompikin porukka ja rannan tilaussauna lämmittää, jos sää sattuu tarjoamaan Suomen kesän parhaita paloja. Grillikatos antaa mahdollisuuden vaikka lettukesteihin muurikkapannulla ja puutarhasta avautuva merinäköala on mielettömän kaunis ilta-auringossa. 

Heinäkuun ajan tarjoamme Villa Furuvikin huvilaa ja sen ympäristöä monenlaisiin juhliin tarjoushinnoilla. Vuokraa huvila, ja yhdistä iltaan muutaman tunnin saunominen rantasaunalla, tai kerää kaveriporukka kasaan grillauksen ja rennon yhdessäolon merkeissä. Myös pelkän pihan vuokraaminen esimerkiksi lastenjuhliin on mahdollista. Meiltä löytyy paljon pihapelejä ja trampoliinilla viihtyvät niin pienet kuin isotkin.

Tiloihimme saa tuoda omat ruoat ja ja omat juomat, tai vaihtoehtoisesti voit tilata pitopalvelun meidän kauttamme ja keskittyä yhdessäoloon ja juhlimiseen. Kauttamme järjestyvät niin grillimenut, lounaat, kahvitukset kuin illallisetkin. 

Huvilan terassilta on huikea merinäköala Hevossalmen kauniisiin maisemiin, ja pihapiirissä mahtuu juhlimaan turvavälit pitäen isommallakin porukalla.  Villa Furuvikin huvilassa on keittiö grilliruokien esivalmistelua varten ja hyvät kylmäsäilytystilat. Villa Furuvikissa juhlat voivat myös jatkua yömyöhälle. 

Aivan pihapiirin läheisyydestä lähtevät pitkospuut Jollaksen rämeelle. Alue on luonnonsuojeltu ja maagisen upea. Pieni metsäretki kasvattaa ruokahalua mukavasti, ja kauttamme on myös mahdollista järjestää ohjattua ohjelmaa esimerkiksi virkistyspäivään tai tiimipäivään. Räätälöimme paketit aina asiakkaan toiveiden mukaan, voit kysyä lisätietoja ja lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@villafuruvik.fi.

 

Tässä heinäkuun tarjouksemme tilojen vuokrauksesta, kysy myös lisää asiakaspalvelustamme niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!

 

– Villa Furuvik, huvilan vuokraus alkaen 100€/h
– Huvilavarauksen yhteydessä grillikatos 100€/4h ja rantasauna 199€/3h
– Grillikatos 4h + rantasauna 2h, alkaen 349€
– Huvilan piha-alueen käyttö sisältäen pihapelit ja trampoliinin käytön, 50€/h

Kysy tarjousta myös pitopalvelusta! Lounaat alkaen 16€/hlö, grillimenut alkaen 36€/hlö, illalismenut alkaen 30€/hlö. 

Tämän helpompaa ei kesäjuhlien järjestäminen voi olla. Tehdään yhdessä juuri teidän näköinen tilaisuus!

Tervetuloa viettämään kesää Villa Furuvikiin!

 

img

Info Furuvik

Related posts

Kokous- ja ryhmätyötiloja myös pienemmille ryhmille

Furuvikin huvilan huoneissa palaveeraa pienemmätkin ryhmät! Tilat soveltuvat myös...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Somistuspalveluita tyylillä ja ammattitaidolla

Vieraskynässä luottoyhteistyökumppanimme I love party -juhlapalvelut   Furuvikin...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

2023 Avoimet ovet

Furuvikin avoimissa ovissa pääset tutustumaan palveluihimme ja tiloihimme paikan...

Jatka lukemista
by Info Furuvik