Juhli väljästi Furuvik grillikatoksella

Juhli väljästi Furuvik grillikatoksella

JUHLI TUNNELMALLISESSA GRILLIKATOKSESSA YMPÄRI VUODEN

Aika pysähtyy, kun haloilla lämpiävän grilli loimuaa ikivanhoille kiviseinille. Vanhan tallin kivijalan päälle rakennettu grillikatos on kuin tehty tunnelmallisiin illanviettoihin ystäväporukan kesken. Järjestä täällä ympäri vuoden lapsen kaverisynttärit, halloween-juhlat, grillibileet, synttärit tai tule grillailemaan Furuvik rantasaunan löylyjen päälle! 

Omien ruokien ja juomien tuonti paikan päälle on sallittua. Tarjottavien valmistaminen onnistuu helposti kaasu-, sähkö- tai puugrillillä. Muurinpohjapannulla paistaa herkulliset letut ja puuhellalle voi laittaa porisemaan nokipannukahvit.

Massiivisen hirsipöydän ympärille mahtuu reilu kymmenen henkilöä ja irralliset tuolit sekä puupallit antavat lisätilaa reunustoilla.

Furuvik grillikatoksen hinta on 149€ / 3h sisältäen polttopuut ja kaasun. Lisätunnit maksavat 50€ /kpl. Tilavuokra-ajan tulee sisältää valmistelu- ja purkuajan. 

Tiloissamme on aina käsidesiä asiakkaiden käytössä sekä mahdollisuus käsien pesuun juoksevalla vedellä. Grillikatos mahdollistaa kokoontumisen ulkotiloissa turvavälein. Myös pihan ulkoteltat ja patiot ovat grillikatoksen vieraiden käytettävissä.

Aivan grillikatoksen tuntumasta lähtevät luonnonsuojellun Jollaksen rämeen pitkospuut. Neljän hehtaarin alue on helppo ottaa haltuun lyhyelläkin ajalla. Hiljaisen korpisuon tuoksu nenässä et lähemmäksi satumetsätunnelmaa pääse.

VARAA FURUVIK GRILLIKATOS

Lisätietoja ja tiedustelut: info@villafuruvik.fi

img

Info Furuvik

Related posts

Kesäjuhlat Villa Furuvikissa!

Kesä, mikä ihana syy juhlia nyt, kun siihen taas on mahdollisuus! Villa Furuvikin...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Villa Furuvik etsii elämyspalveluiden tarjoajia

Helsingin Laajasalossa sijaitseva Villa Furuvik on ympärivuotisessa käytössä oleva...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Furuvik Rantasauna, avoimet sauna- ja uintivuorot, kesä 2020

Rantasauna ja pulahdus mereen, mahtava tapa aloittaa uusi viikko! Avoimet sauna- ja uintivuorot...

Jatka lukemista
by Info Furuvik