Juhli väljästi Furuvik grillikatoksella

Juhli väljästi Furuvik grillikatoksella

JUHLI TUNNELMALLISESSA GRILLIKATOKSESSA YMPÄRI VUODEN

Aika pysähtyy, kun haloilla lämpiävä grilli loimuaa ikivanhoille kiviseinille. Vanhan tallin kivijalan päälle rakennettu grillikatos on kuin tehty tunnelmallisiin illanviettoihin ystäväporukan kesken. Järjestä täällä ympäri vuoden lapsen kaverisynttärit, halloween-juhlat, grillibileet, synttärit tai tule grillailemaan Furuvik rantasaunan löylyjen päälle! 

Omien ruokien ja juomien tuonti paikan päälle on sallittua. Tarjottavien valmistaminen onnistuu helposti kaasu-, sähkö- tai puugrillillä. Muurinpohjapannulla paistaa herkulliset letut ja puuhellalle voi laittaa porisemaan nokipannukahvit.

Massiivisen hirsipöydän ympärille mahtuu reilu kymmenen henkilöä ja irralliset tuolit sekä puupallit antavat lisätilaa reunustoilla.

Furuvik grillikatoksen hinta on 149€ / 3h sisältäen polttopuut ja kaasun. Lisätunnit maksavat 50€ /kpl. Tilavuokra-ajan tulee sisältää valmistelu- ja purkuajan. 

Tiloissamme on aina käsidesiä asiakkaiden käytössä sekä mahdollisuus käsien pesuun juoksevalla vedellä. Grillikatos mahdollistaa kokoontumisen ulkotiloissa turvavälein. Myös pihan ulkoteltat ja patiot ovat grillikatoksen vieraiden käytettävissä.

Aivan grillikatoksen tuntumasta lähtevät luonnonsuojellun Jollaksen rämeen pitkospuut. Neljän hehtaarin alue on helppo ottaa haltuun lyhyelläkin ajalla. 

VARAA FURUVIK GRILLIKATOS

Lisätietoja ja tiedustelut: [email protected]

img

Info Furuvik

Related posts

Kesän avoimet ovet Furuvikissa

Kevät on vihdoin täällä, ja alkuvuoden avoimet ovet ovat pian taputeltu. Onneksi vietämme...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Heinäkuun 2024 juhlat -50%

Kesä on täydellinen aika kutsua ystävät ja perhe nauttimaan aurinkoisista päivistä ja...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Kevään avoimet ovet 2024

Vietämme Furuvikissa avoimia ovia, jotka järjestetään pääsääntöisesti joka kuukauden...

Jatka lukemista
by Info Furuvik