Juhli väljästi Furuvik grillikatoksella

Juhli väljästi Furuvik grillikatoksella

JUHLI TUNNELMALLISESSA GRILLIKATOKSESSA YMPÄRI VUODEN

Aika pysähtyy, kun haloilla lämpiävä grilli loimuaa ikivanhoille kiviseinille. Vanhan tallin kivijalan päälle rakennettu grillikatos on kuin tehty tunnelmallisiin illanviettoihin ystäväporukan kesken. Järjestä täällä ympäri vuoden lapsen kaverisynttärit, halloween-juhlat, grillibileet, synttärit tai tule grillailemaan Furuvik rantasaunan löylyjen päälle! 

Omien ruokien ja juomien tuonti paikan päälle on sallittua. Tarjottavien valmistaminen onnistuu helposti kaasu-, sähkö- tai puugrillillä. Muurinpohjapannulla paistaa herkulliset letut ja puuhellalle voi laittaa porisemaan nokipannukahvit.

Massiivisen hirsipöydän ympärille mahtuu reilu kymmenen henkilöä ja irralliset tuolit sekä puupallit antavat lisätilaa reunustoilla.

Furuvik grillikatoksen hinta on 149€ / 3h sisältäen polttopuut ja kaasun. Lisätunnit maksavat 50€ /kpl. Tilavuokra-ajan tulee sisältää valmistelu- ja purkuajan. 

Tiloissamme on aina käsidesiä asiakkaiden käytössä sekä mahdollisuus käsien pesuun juoksevalla vedellä. Grillikatos mahdollistaa kokoontumisen ulkotiloissa turvavälein. Myös pihan ulkoteltat ja patiot ovat grillikatoksen vieraiden käytettävissä.

Aivan grillikatoksen tuntumasta lähtevät luonnonsuojellun Jollaksen rämeen pitkospuut. Neljän hehtaarin alue on helppo ottaa haltuun lyhyelläkin ajalla. 

VARAA FURUVIK GRILLIKATOS

Lisätietoja ja tiedustelut: [email protected]

img

Info Furuvik

Related posts

Huvilahäät Villa Furuvikissa – Matchista morsian hääbloggaajan kokemuksia, osa 2

Huvilahäät Villa Furuvikissa, osa 2 Luithan jo ensimmäisen osan tästä postaussarjasta?...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Huvilahäät Villa Furuvikissa – Matchista morsian hääbloggaajan kokemuksia

Huvilahäät Villa Furuvikissa Hääbloggaaja @matchista_morsian ja hääalan yrittäjä...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Vihkiminen juhlapaikalla

Vihkiminen juhlapaikalla on selvästi kasvava ilmiö ja meillä Furuvikissakin on vihitty paikan...

Jatka lukemista
by Info Furuvik