Somistuspalveluita tyylillä ja ammattitaidolla

Somistuspalveluita tyylillä ja ammattitaidolla

Vieraskynässä luottoyhteistyökumppanimme I love party -juhlapalvelut

 

Furuvikin puutarhassa on varmasti nautittu shampanjaa! Villa Furuvikilla on huikea historia huvilana. Miljöössä on vietetty monia hilpeitä ja elämäniloisia hetkiä vuodesta 1884 asti. Kun pihapiiriin saapuu, voi kuvitella mennen ajan huvilaelämää hienostuneine juhlineen.

Furuvik on huikea destination wedding -kohde ja täällä voi tarjota maailmalta saapuville vieraille todellisia elämyksiä. Sauna experience on aivan omaa luokkaansa ja se sopii hyvin casuaaleihin juhliin ohjelmanumeroksi.

Somistajan silmiin viehätys syntyy erityisesti lämminhenkisestä skandinaavisesta miljööstä, jossa on ripaus vintage -henkistä romantiikkaa. In English: we would say cosy and chic!  Värimaailma niin pihapiirissä kuin huvilan sisällä on rauhallinen ja siihen on helppo yhdistää asiakkaiden toiveita eri väreistä ja tyyleistä.

Olemme saaneet toteuttaa Furuvikissa kymmeniä somistuksia erilaisissa ja kokoisissa tilaisuuksissa, niin yksityis- kuin yritysjuhlissa; pastellinsävyisiä unelmia, tummia ja tulisia vivahteita sekä räiskyvää väriloistoa. Kuin kameleontti, Furuvik vannoutuneella omalla tyylillään kantaa näyttävästi niin häät kuin yritysten kick offit!

Yhden merkin olemme panneet ylös ja juhlia on monesti yhdistänyt asiakkaan toive luonnonläheisyydestä. Erityisen suosittuja 2020 -luvun alkuun ovat olleet esimerkiksi materiaaliltaan pellavaiset lautasliinat eri sävyissä ja kepeätyyliset asetelmat ja köynnökset kukituksissa.

Jos edelleen mietit, kuinka juhlat somistaisit Furuvikissa, muista, että voit kääntyä ammattilaiseen puoleen ja saapua itse vain paikalle nauttimaan Furuvikin tunnelmasta. Me hoidamme koko somistus- ja koristuspalvelun alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella, tarvittaessa myös juhlien loppusiivoukset. 

Furuvikin juhlasomistukseen I love party juhlapalvelut  -tiimillä kuluu keskimäärin 14 työtuntia paikan päällä lukuun ottamatta visuaalisen työn suunnitelmaa, joka tehdään ennen toteutusta. Harvalla on aikaa juhla-aamuna somistuksien hankkimisiin, kuljetukseen, roudaukseen ja asetteluun, eikä hikoilu varmasti oikein tunnelmaakaan pue. Joskus palvelu on paikallaan.

 

Tässä meidän neljä tärkeintä lähetysmistapaa Furuvikin somistukseen:

  1.       Katamme kauniiden kattokruunujen alle juhlavan kattauksen. Panostamme näyttävyyteen ja teemme vieraillesi näköalapaikan tarjoamalla upean visuaalinen elämyksen käden ulottuviin hyvää ruokaa unohtamatta. Tähän tilaan eivät nimittäin pilttipurkit ja tekotimantit sovi.
  2.       Tervetuloa -elementtisomistus, you are welcome! Tästä ne juhlat alkavat. Sinä ihana vieraamme, olet saapunut oikeaan paikkaan ja oikeaa aikaan.  Suosittelemme kylttiä, kukitusta sekä  tunnelmallisia lyhtyjä Furuvikin sisäänkäynnin yhteyteen.
  3.       Funktionaalisuus.  Jos mahdollista, muokataan illaksi juhlatilaa niin, että ruokailun päätyttyä vierailla on mahdollisuus siirtyä tanssimaan ja istuutumaan mukaviin spotteihin pienimmillä porukoilla.
  4.       Älkäämme unohtako myöskään tunnelmavalaistusta. Voimme myös vaihtaa tunnelmaa juhlien tyylien muuttuessa. Dinneri voidaan nauttia kynttilän ja auringonlaskun valossa, mutta bileet voidaan tanssia niin, että seinille ohjataan tyylikkäät valospotit.

Tutustu lisää palveluihimme sekä somistevuokraamoomme verkkosivuillamme tai kysy suoraan tarjousta Furuvikista.

Olemme mielellämme apunanne!

Petra & Nina, ILP

iloveparty-juhlapalvelut.com

 

img

Info Furuvik

Related posts

Huvilahäät Villa Furuvikissa – Matchista morsian hääbloggaajan kokemuksia, osa 2

Huvilahäät Villa Furuvikissa, osa 2 Luithan jo ensimmäisen osan tästä postaussarjasta?...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Huvilahäät Villa Furuvikissa – Matchista morsian hääbloggaajan kokemuksia

Huvilahäät Villa Furuvikissa Hääbloggaaja @matchista_morsian ja hääalan yrittäjä...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Vihkiminen juhlapaikalla

Vihkiminen juhlapaikalla on selvästi kasvava ilmiö ja meillä Furuvikissakin on vihitty paikan...

Jatka lukemista
by Info Furuvik