Villa Furuvikista voit vuokrata astiaston ja pöytäliinat juhliisi

Villa Furuvikista voit vuokrata astiaston ja pöytäliinat juhliisi

Kun juhlapaikka on päätetty, juhlien suunnittelu ja varsinainen toteutus voi alkaa. Kokemuksemme mukaan isompien juhlia koskevien päätösten jälkeen alkaa tilaisuuden yksityiskohtien suunnittelu ja mitä lähemmäs tapahtumapäivää mennään, sitä enemmän tulee tehdä pieniä päätöksiä käytännön järjestelyiden osalta.

Lähes kaikissa meillä järjestettävissä juhlissa tarjotaan syötävää ja juotavaa ja tilaisuuden luonteesta riippuen tarvitaan myös tilaisuuteen kattaustarvikkeet. Meidän kauttamme voit vuokrata kattauksen perusasiat – pöytäliinat, astiaston ja katelautaset.

 

Vuokrattava astiasto

Kun vuokraat astiat ja pöytäliinat kauttamme, kaikki kattaukseen tarvitsemasi asiat on valmiina tilassa tilavuokra-ajan alkaessa. Näin säästyt vuokraamon kuljetusmaksuilta,  kuljetusten aikatauluttamiselta ja sopimiselta,  ylimääräiseltä kantamiselta sekä saat juhliisi kauniit ja toimivat kattaustarpeet käyttöösi. 

Kauttamme voit vuokrata joko koko astiaston tai osia siitä. Perus ruokailuastiasto sisältää kuohuviinilasin, viinilasin, juomalasin, ruokalautasen, aterimet, kakkulautasen ja kahvikupin ja -alusen, pikkulusikan sekä vesikarahvit. 

Voit halutessasi täydentää astiastoa alkupalalautasilla ja keittolautasilla aterimineen, tuplaviinilasilla, avec- ja snapsilasilla. Hopeisen tai kultaisen väriset katelautaset voi myös vuokrata meiltä. 

Vuokrattava astiastomme on suloinen sekoitus vanhoja astioita. Eriparisten, mutta saman tyylisten lautasten ja kuppien sekoittaminen tuo kattaukseen rentoa, mutta arvokasta ilmettä, joka sopii Furuvikin huvilan luonteeseen kuin nenä päähän. Astiaston voit palauttaa sopimuksen mukaan joko pestynä tai pesemättömänä.

Pöytäliinoja on valittavissa kolmenlaista: valkoinen tärkätty liina on aina juhlava valinta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, pellavanvärinen luonnollinen puuvillasekoitteinen liina soveltuu rennompiin tilaisuuksiin sellaisenaan ja puuvillainen valko-beigeraidallinen liina on silittämättömänäkin sopiva leppoisiin tilaisuuksiin.

 

 

Kysy vuokrahinnastomme ja lisätietoja sähköpostitse osoitteesta [email protected]

img

Info Furuvik

Related posts

Kesän avoimet ovet Furuvikissa

Kevät on vihdoin täällä, ja alkuvuoden avoimet ovet ovat pian taputeltu. Onneksi vietämme...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Heinäkuun 2024 juhlat -50%

Kesä on täydellinen aika kutsua ystävät ja perhe nauttimaan aurinkoisista päivistä ja...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Kevään avoimet ovet 2024

Vietämme Furuvikissa avoimia ovia, jotka järjestetään pääsääntöisesti joka kuukauden...

Jatka lukemista
by Info Furuvik