Historiallinen huvila juhlapaikkana

Historiallinen huvila juhlapaikkana

Unelmien juhlat historiallisessa miljöössä

Kun erityinen päivä vaatii ainutlaatuisen juhlapaikan, historiallinen huvila tarjoaa puitteet, jotka jäävät vieraiden mieliin pitkäksi aikaa. Meillä Villa Furuvikissa yhdistyvät merellinen maisema ja perinteikäs arkkitehtuuri, luoden täydellisen taustan niin häille, syntymäpäiville kuin yritystapahtumillekin.

Meidän huvilamme tarjoaa monipuoliset tilat ja palvelut, jotka voidaan räätälöidä juuri teidän tarpeidenne mukaan. Olipa kyseessä sitten intiimi perhejuhla tai suurempi tilaisuus, meidän historiallinen huvilamme muuntuu toiveidenne mukaiseksi.

Yksilölliset juhlatilat luonnon helmassa

Villa Furuvikin juhlatilat sijaitsevat idyllisessä ympäristössä, jossa luonto ja meri ovat läsnä kaikkialla. Vehreä puutarha ja suojaisa hiekkaranta luovat upeat puitteet ulkoilmatapahtumille, kun taas huvilan sisätilat henkivät historiaa ja tarjoavat lämpimän tunnelman juhliinne.

Meidän tilamme ovat joustavat ja soveltuvat monenlaisiin tapahtumiin. Istuvalle illalliselle huvilamme juhlasaliin mahtuu jopa 90 vierasta, ja yhdistämällä sisä- ja ulkotilat voimme järjestää jopa yli 150 henkilön tilaisuuksia.

Palvelut, jotka tekevät juhlasta unohtumattoman

Me ymmärrämme, että jokainen juhla on ainutkertainen, ja siksi tarjoamme palveluita, jotka täyttävät juuri teidän toiveenne. Voitte tuoda omat juomat ja ruoat, tai antaa meidän pitopalvelumme huolehtia herkullisista tarjottavista. Voit tutustua lisää muun muassa astioiden vuokrauspalveluumme, jonka avulla juhliesi kattaus toteutuu vaivattomasti. Tekniikka, kuten ilmainen WiFi, projektori ja äänentoistolaitteet, ovat myös käytössänne.

Lisäksi meillä on mahdollisuus vuokrata rantasauna tai pihasauna, jotka tuovat juhlaanne rentouttavan elementin. Grillikatos puolestaan tarjoaa oivan paikan illanistujaisten viettoon.

Saavutettavuus ja helppo yhteys

Sijaintimme Helsingin Laajasalossa on sekä kaunis että käytännöllinen. Villa Furuvik on vain lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta, ja meille on helppo saapua niin autolla, pyörällä kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Lisäksi tarjoamme maksuttoman parkkipaikan ja mahdollisuuden venekyyditykseen.

Meidän huvilamme on paikka, jossa yhdistyvät kaupungin läheisyys ja luonnon rauha, tehden siitä ihanteellisen paikan juhlien järjestämiseen.

Asiakkaiden kokemuksia Villa Furuvikista

Asiakkaamme ovat kokeneet juhlansa meillä unohtumattomiksi. Monet ovat kiitelleet ainutlaatuista tunnelmaa ja yksilöllistä palvelua, joka tekee jokaisesta tilaisuudesta erityisen. Meille on tärkeää, että juhlanne sujuvat suunnitelmienne mukaan ja että jokainen vieras tuntee olonsa tervetulleeksi.

Olipa kyseessä sitten merkkipäivän juhlinta tai yrityksen koulutuspäivä, me Villa Furuvikissa olemme valmiita tekemään päivästänne ikimuistoisen. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juhla, joka ylittää odotuksenne.

img

Info Furuvik

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Hääjuhlatila – Budjetointi opas

Häiden suunnittelu on yksi elämän ikimuistoisimmista projekteista, mutta se voi myös olla...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Yksityinen juhlapaikka merenrannalla hääjuhliin

Unelmahäät merenrannalla Kun suunnittelet häitä, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Tunnelmallisten hääjuhlien järjestäminen Villa Furuvikissa

Unelmahäät meren rannalla Kun suunnittelet häitä, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita...

Jatka lukemista
by Info Furuvik