Historiallinen huvila juhlatilaisuuksiin

Historiallinen huvila juhlatilaisuuksiin

Elämykselliset juhlat historiallisessa miljöössä

Juhlien järjestäminen on taitolaji, jossa ympäristöllä on merkittävä rooli. Meillä Villa Furuvikissa tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän luonnonkauneutta ja historiallista tunnelmaa, joka luo puitteet unohtumattomille juhlille. Huvilamme, joka on peräisin vuodelta 1884, tarjoaa 380 neliömetriä tilaa, jossa menneen ajan henki kohtaa nykyaikaisen mukavuuden.

Ympäröivä luonto ja meren läheisyys luovat rauhallisen ja inspiroivan ilmapiirin kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä häät, syntymäpäivät tai yritystapahtumat, meidän historiallinen huvilamme tarjoaa ainutlaatuisen taustan juhlillesi.

Tilat jokaiseen tarpeeseen

Meidän juhlatilamme mukautuvat monenlaisiin tarpeisiin. Juhlasalimme vetää jopa 90 vierasta istuvalle illalliselle, ja kun yhdistämme sisä- ja ulkotilat, voimme järjestää jopa yli 150 hengen tilaisuuksia. Huvilasta löytyy useita huoneita sekä ala- että yläkerrasta, kaksi keittiötä ja tekniset varusteet, kuten ilmainen WiFi, projektori ja äänentoistolaitteet.

Ulkoalueemme, johon kuuluu omenapuutarha ja suojaisa hiekkaranta, tarjoavat täydelliset puitteet ulkoilmatapahtumille. Lisäksi meillä on grillikatos, pihasauna ja rantasauna, jotka ovat varattavissa yksityiskäyttöön.

Helppo saavutettavuus ja joustavat palvelut

Sijaitsemme vain reilun 10 kilometrin päässä Helsingin keskustasta, mikä tekee meistä helposti saavutettavan niin autolla, pyörällä kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Lisäksi tarjoamme maksuttoman parkkipaikan noin 15 autolle ja mahdollisuuden venekyydityspalveluihin.

Meillä on myös joustavat palvelut: voit tuoda omat juomat ja ruoat tai tilata herkulliset tarjottavat pitopalvelumme kautta. Eräs asiakkaistamme esimerkiksi kehui häitänsä kesällä: ”Kivaa oli, Furuvikin huvilan vuokraus kannatti, voin suositella häiden järjestämiseen!”.

Yksilölliset juhlatilaisuudet luonnon helmassa

Me ymmärrämme, että jokainen juhla on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä juhlatilaisuudet toiveidesi mukaisesti. Olipa kyseessä intiimi perhejuhla tai suuri yritystapahtuma, meidän historiallinen huvilamme ja sen ympäristö tarjoavat täydellisen ympäristön. Lisää juhlien järjestämiseen inspiraatiota löydät juhlien järjestämiseen keskittyviltä sivuilta. Löydät ideoita ja aikataulutusta auttavia taulukoita, joiden avulla juhlien järjestäminen on helppoa ja vaivatonta.

Voit luottaa siihen, että meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii yksityiskohdista, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan juhlastasi. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juhlat, jotka jäävät vieraiden mieliin pitkäksi aikaa.

img

Info Furuvik

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Hääjuhlatila – Budjetointi opas

Häiden suunnittelu on yksi elämän ikimuistoisimmista projekteista, mutta se voi myös olla...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Yksityinen juhlapaikka merenrannalla hääjuhliin

Unelmahäät merenrannalla Kun suunnittelet häitä, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Tunnelmallisten hääjuhlien järjestäminen Villa Furuvikissa

Unelmahäät meren rannalla Kun suunnittelet häitä, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita...

Jatka lukemista
by Info Furuvik