Furuvikin saunojen vuokrausvinkit ja hinnat

Furuvikin saunojen vuokrausvinkit ja hinnat

Furuvikissa on kaksi vuokrattavaa saunaa, rantasauna ja pihasauna. Saunan vuokraaminen on suosittu tapa viettää laatuaikaa ystävien, työkavereiden tai perheen kesken. Furuvikin rantasauna tarjoaa upeita rantasaunaelämyksiä Helsingin Laajasalossa, jossa voit nauttia saunomisen lisäksi upeista merimaisemista ja monipuolisista palveluista. Furuvikin Pihasauna on sinulle oikea valinta mikäli tarvitset sisätiloja tilaisuuteesi. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä saunojen vuokraukseen.

Valitse oikea sauna tarpeisiisi

Kun suunnittelet saunan vuokrausta, mieti ensin millaista tilaisuutta olet järjestämässä. Furuvikissa on kaksi saunaa, jotka voi vuokrata yhdessä tai erikseen. Villa Furuvikin pihasauna on juuri uudistettu ja soveltuu erinomaisesti niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Saunatilojen lisäksi tarjolla on keittiö, kokous- ja majoitustilat, sekä pihapiiri ja grillikatos. Pihasaunan yhteydessä on myös lisähinnasta vuokrattava palju, joka tuo luksusta saunailtaan. Pihasaunalta pääsee myös uimaan mereen niin halutessasi.

Rantasaunaltamme löytyy kaikki tarvittava onnistuneeseen saunailtaan. Saunasta avautuvat upeat näkymät merelle ja tilat ovat viihtyisät. Saunarakennuksen yhteydessä on myös katettu alue ja laituri, jossa on mukava viettää aikaa löylyjen välissä. Rantasaunalla on vuokrattava palju, joka on mahdollista lämmittää ympäri vuoden. Talvella rantasaunalla on avanto auki ja lyhyt matka saunalta mereen houkuttelee aloitteleviakin avantouimareita kokeilemaan kylmävesiuintia.

Varustelu ja palvelut

Furuvikin Pihasaunan yhteydessä on mahdollista käyttää grillikatosta, jossa voit valmistaa ruokaa puu- tai kaasugrillillä. Voit myös vuokrata paljun, joka on ihana lisä saunomiseen niin kesällä kuin talvellakin. Pihasaunan sisätilat mahdollistavat saunomisen lisäksi myös pienet kokoukset ja keittiössä voit valmistella omat syötävät.

Rantasaunalla puolestaan on tarjolla saunan lisäksi pukukoppivaunu lisäpukuhuonetilana sekä mahdollisuus ostaa virvokkeita ja saunatarvikkeita.

Voit tuoda molemmille saunoille omat juomat ja tarjottavat, tai kysyä meiltä saunamenutarjousta. Meiltä voi vuokrata myös pyyhkeet, istuinaluset, saunatakit, kaasugrillin ja vihdat, jolloin voit vain saapua paikalle nauttimaan valmiista järjestelyistä.

Hinnasto ja paketit

Saunojen vuokrauksen hinta riippuu monista tekijöistä, kuten vuokra-ajasta, päivästä ja lisäpalveluista. Pihasaunan hinnat alkavat 199 eurosta kolmen tunnin vuorolle ja koko päivän vuorot alkaen 999 eurosta. Staycation-paketti sunnuntaista torstaihin alkaa 1200 eurosta. Rantasaunan hinnat vaihtelevat myös sesongin ja palveluiden mukaan, joten suosittelemme tarkistamaan ajankohtaiset hinnat ja tarjoukset suoraan meidän verkkosivuiltamme.

Lisäpalvelut, kuten paljun vuokraus tai saunatarvikkeiden ostaminen, lisäävät hintaa, mutta tuovat myös lisäarvoa saunakokemukseen. Kannattaa myös huomioida, että meillä Pihasaunalla on mahdollisuus majoittua, jolloin voit nauttia saunomisesta ilman huolta kotiinpaluusta.

Varaus ja saapuminen

Varauksen tekeminen on helppoa ja voit tehdä sen suoraan verkkosivuiltamme. Saat ennen vuoron alkua sähköpostiisi saapumisohjeet. Saapuessasi saunalle ei tarvitse ilmoittautua, sillä ovet on auki ja sauna on lämmin saapuessasi jos niin haluat. Autolla saapuvat voivat jättää autonsa liikenneympyrän viereen tai keltaisen huvilan eteen. Julkisilla liikennevälineillä saapuvat löytävät meidät helposti bussilinjoilla 85 ja 86.

Muistathan, että saunavuoromme ovat suosittuja, joten suosittelemme varaamaan saunan hyvissä ajoin. Saapuessasi saunalle, varmista että saavut vasta varauksesi alkaessa ja poistut ajoissa, jotta voimme taata kaikille asiakkaille miellyttävän ja siistin saunakokemuksen.

Yhteenveto

Rantasaunan vuokraus Villa Furuvikissa tarjoaa unohtumattoman elämyksen meren äärellä. Olipa kyseessä sitten rento illanvietto, yritystilaisuus tai juhla, meidän saunamme tarjoavat upeat puitteet ja palvelut. Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua suunnittelemaan täydellisen saunaelämyksen. Tervetuloa nauttimaan Villa Furuvikin saunoista!

img

Info Furuvik

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Hääjuhlatila – Budjetointi opas

Häiden suunnittelu on yksi elämän ikimuistoisimmista projekteista, mutta se voi myös olla...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Yksityinen juhlapaikka merenrannalla hääjuhliin

Unelmahäät merenrannalla Kun suunnittelet häitä, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Tunnelmallisten hääjuhlien järjestäminen Villa Furuvikissa

Unelmahäät meren rannalla Kun suunnittelet häitä, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita...

Jatka lukemista
by Info Furuvik