Rantasauna vuokraus yritystapahtumiin

Rantasauna vuokraus yritystapahtumiin

Yritystapahtumat ja saunaelämykset meren äärellä

Kun yritystapahtuman järjestäminen on ajankohtaista, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita oikea tila. Meillä Villa Furuvikissa tarjoamme ainutlaatuisen ympäristön, jossa voit yhdistää työn ja rentoutumisen saunomisen merkeissä. Meidän rantasaunamme tarjoaa idyllisen puitteen niin tiimipäiville kuin asiakastilaisuuksillekin.

Rantasaunamme sijaitsee Helsingin Laajasalossa, meren rannalla, jossa luonnonkaunis ympäristö ja rauhallinen tunnelma luovat täydellisen taustan yritystapahtumille. Saunatilamme ovat varattavissa yksityiskäyttöön, ja voit räätälöidä tilaisuutesi juuri toiveidesi mukaiseksi. Tarjoamme mahdollisuuden tuoda omat ruoat ja juomat tai tilata herkulliset tarjoilut kauttamme.

Elämyksellinen rantasauna – ympärivuotinen nautinto

Rantasaunamme on yli 100 vuotta vanha ja se on kokenut monenlaisia tarinoita aina verkkovajasta höyrylaivapysäkiksi. Nyt se tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen yritystapahtumien yhteydessä. Saunan lempeät löylyt ja mahdollisuus pulahtaa suoraan meriveteen tai talvisin avantoon tekevät saunomiskokemuksesta unohtumattoman.

Saunamme on varustettu tarvittavilla mukavuuksilla, kuten suihkuilla ja pukuhuonetiloilla. Lisäksi rantasaunan vieressä sijaitsee kaupungin yleinen hiekkaranta, joka on kaikkien käytettävissä. Saunavuoronne lopuksi voitte nauttia auringonlaskusta laiturillamme, joka sijaitsee omalla rajatulla alueellamme.

Palvelut ja mukavuudet yritystapahtumiin

Me ymmärrämme, että yritystapahtuman onnistuminen riippuu monista tekijöistä. Siksi tarjoamme kattavat palvelut ja mukavuudet, jotka tekevät tapahtumastanne sujuvan ja miellyttävän. Rantasaunamme on varustettu jääkaapilla ruokien ja juomien säilyttämiseen, ja voitte vuokrata myös kaasugrillin tai paljun lisämaksusta. Pyyhkeet ja laudeliinat voit vuokrata meiltä.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden venekuljetuspalveluihin, jotta voitte saapua paikalle tyylikkäästi ja vaivattomasti.

Räätälöidyt tarjoilut ja catering

Järjestämme mielellämme tarjoilut yritystapahtumaanne. Tutustu maittaviin menuvaihtoehtoihimme ja valitse juuri teidän tilaisuuteenne sopivat herkut. Catering-palvelumme on järjestettävissä vähintään 10 hengen seurueille, ja voitte olla varmoja, että tarjoilut ovat laadukkaita ja maistuvia. Voit tutustua lisää muun muassa astioiden vuokrauspalveluumme, jonka avulla juhliesi kattaus toteutuu vaivattomasti. 

Olipa kyseessä sitten kevyt kokouskahvitus tai runsas illallinen, meidän kauttamme saatte kaiken tarvittavan. Ja mikä parasta, voitte keskittyä olennaiseen – yritystapahtumanne antiin ja vieraidenne viihtyvyyteen – kun me huolehdimme lopusta.

Helppo saapuminen

Villa Furuvik sijaitsee vain reilun 10 kilometrin päässä Helsingin rautatieasemalta, ja saapuminen on helppoa niin autolla, pyörällä kuin julkisella liikenteelläkin. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden saapua omalla veneellä tai tilausaluksella, mikä tekee tapahtumastanne entistäkin erityisemmän.

Meillä Villa Furuvikissa teidän yritystapahtumanne on hyvissä käsissä, ja me varmistamme, että kokemuksenne on sekä rentouttava että inspiroiva.

img

Info Furuvik

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Hääjuhlatila – Budjetointi opas

Häiden suunnittelu on yksi elämän ikimuistoisimmista projekteista, mutta se voi myös olla...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Yksityinen juhlapaikka merenrannalla hääjuhliin

Unelmahäät merenrannalla Kun suunnittelet häitä, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Tunnelmallisten hääjuhlien järjestäminen Villa Furuvikissa

Unelmahäät meren rannalla Kun suunnittelet häitä, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita...

Jatka lukemista
by Info Furuvik