Uniikki juhlatila meren rannalla

Uniikki juhlatila meren rannalla

Meren äärellä juhlien – tunnelmallinen vaihtoehto perinteisille juhlapaikoille

Merellinen sijainti luo juhliin ainutlaatuisen tunnelman, joka jää vieraiden mieleen pitkäksi aikaa. Meillä Villa Furuvikissa voit järjestää elämäsi tärkeät juhlat aivan meren äärellä, historiallisessa ympäristössä, joka henkii menneen ajan tunnelmaa ja nykypäivän mukavuuksia. Juhlatilamme tarjoavat puitteet niin intiimeihin perhejuhliin kuin suurempiinkin tilaisuuksiin.

Laajasalon Jollaksessa sijaitseva Villa Furuvik on helppo saavuttaa niin maanteitse kuin vesitsekin, ja sen läheisyys Helsingin keskustaan tekee siitä ihanteellisen paikan juhlille. Oli kyseessä sitten häät, syntymäpäivät tai yritystapahtumat, meidän juhlatilamme tarjoavat upeat puitteet ja joustavat mahdollisuudet toteuttaa juuri sellaiset juhlat kuin olet aina unelmoinut.

Historiallinen huvila – yhdistä perinteet ja moderni mukavuus

Villa Furuvikin huvila on rakennettu vuonna 1884, ja se on Laajasalon vanhin huvila. Uusrenessanssityylinen päärakennus tarjoaa juhlasalin, johon mahtuu jopa 90 vierasta. Lisäksi käytössäsi on useita muita tiloja, jotka mahdollistavat erilaisten juhlien ja kokousten järjestämisen. Huvilan historiallinen ilme yhdistettynä nykyaikaiseen tekniikkaan, kuten ilmaiseen WiFi-yhteyteen ja äänentoistojärjestelmään, tekee tilasta sekä toimivan että tunnelmallisen.

Meillä on myös kaksi hyvin varusteltua keittiötä, jotka mahdollistavat omien ruokien valmistamisen tai catering-palvelun käyttämisen. Voit tuoda omat juomat ja ruoat tai tilata herkulliset tarjottavat meidän kauttamme. Villa Furuvik tarjoaa joustavuutta ja henkilökohtaista palvelua, jotta juhlapäiväsi olisi mahdollisimman onnistunut ja vaivaton.

Luonnon helmassa – vehreä pihapiiri ja omenapuutarha

Villa Furuvikin ympäröivä luonto tarjoaa upeat puitteet juhlille. Reilun puolen hehtaarin kokoinen vehreä pihapiiri, omenapuutarha ja suojeltu Jollaksen räme luovat rauhallisen ja kauniin ympäristön juhlillesi. Kesäaikaan ulkotilojen hyödyntäminen tuo juhliin lisää tilaa ja mahdollistaa jopa yli 150 vieraan vastaanottamisen. Voit järjestää vaikkapa romanttisen vihkitilaisuuden omenapuiden katveessa tai tanssia tähtitaivaan alla vanhan puuston ympäröimänä.

Luonnonläheisyys ja meren läheisyys tekevät Villa Furuvikista paikan, jossa voit yhdistää juhlan ja rentoutumisen. Grillikatos ja rantasauna ovat varattavissa niin huvilan vuokrauksen yhteydessä kuin erikseenkin, tarjoten mahdollisuuden nauttia suomalaisesta saunakulttuurista ja merellisestä tunnelmasta.

 

Monipuoliset tilat – järjestä unelmiesi juhlat

Villa Furuvikin juhlatilat ovat monipuoliset ja muunneltavat. Voit valita juhliisi sopivimmat tilat huvilan sisältä tai ulkoa. Juhlasali, terassi, veranta ja pieni huvimaja tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja juhlien järjestämiseen. Lisäksi meillä on laituri ja veneparkki, joten voit saapua paikalle myös omalla veneellä tai tilata venekyydityspalvelun.

Meidän tiloissamme voit järjestää juuri sellaiset juhlat kuin haluat. Omat juomat ja ruoat ovat sallittuja, ja voit järjestää tarjoilut itse tai hyödyntää meidän pitopalveluamme. Villa Furuvikissa juhlapäiväsi sujuu suunnitelmiesi mukaan, ja meidän henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua kaikissa juhlien järjestelyissä. Jos tarvitset lisää inspiraatiota juhlan teemaan tai sisältöön, hyviä vinkkejä löydät juhlat.fi sivuilta.

Asiakkaiden kokemuksia – Villa Furuvikin juhlatila

Asiakkaamme ovat kokeneet Villa Furuvikin juhlatilan täydelliseksi paikaksi erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Monet ovat kiitelleet paikan ainutlaatuista tunnelmaa, kaunista ympäristöä ja meidän joustavaa palveluamme. Yksi asiakas kertoo kesähäistään: ”Kivaa oli, Furuvikin huvilan vuokraus kannatti, voin suositella häiden järjestämiseen.”

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja että heidän juhlansa ovat onnistuneet. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota paikan, jossa muistot syntyvät ja elämän tärkeät hetket saavat arvoisensa puitteet. Tutustu vuokrattaviin tiloihimme ja asiakkaidemme kokemuksiin verkkosivuillamme, ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi juhlat!

 

 

 

img

Info Furuvik

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Hääjuhlatila – Budjetointi opas

Häiden suunnittelu on yksi elämän ikimuistoisimmista projekteista, mutta se voi myös olla...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Yksityinen juhlapaikka merenrannalla hääjuhliin

Unelmahäät merenrannalla Kun suunnittelet häitä, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Tunnelmallisten hääjuhlien järjestäminen Villa Furuvikissa

Unelmahäät meren rannalla Kun suunnittelet häitä, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita...

Jatka lukemista
by Info Furuvik