Vuokraa uniikki juhlatila Helsingistä!

Vuokraa uniikki juhlatila Helsingistä!

Merellinen juhlatilan helmi Laajasalossa

Juhlien järjestäminen on taiteenlaji, jossa yksityiskohdat luovat kokonaisuuden. Meillä Villa Furuvikissa ymmärrämme tämän ja tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden vuokrata merellisen juhlatilan, joka sijaitsee idyllisessä Laajasalossa, Helsingin sydämessä. Juhlatilamme tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, jossa luonnon kauneus ja historiallinen huvila yhdistyvät luoden täydellisen miljöön minkä tahansa tyyppiselle tilaisuudelle.

Meidän juhlatilamme on suunniteltu palvelemaan monenlaisia tapahtumia, aina intiimeistä perhejuhlista suuriin yritystapahtumiin. Vieraamme voivat nauttia vehreästä pihapiiristä, jossa on tilaa sekä rentoutumiselle että juhlinnalle. Omenapuutarha ja suojaisa hiekkaranta luovat upeat puitteet unohtumattomille hetkille.

Täydelliset puitteet jokaiseen juhlaan

Kun etsit juhlatilaa, joka mukautuu tarpeisiisi, Villa Furuvik tarjoaa monipuoliset ja muunneltavat tilat. Meidän historiallinen huvilamme mahdollistaa jopa 90 vieraan istuvalle illalliselle, ja kun yhdistämme sisä- ja ulkotilat, voimme isännöidä jopa yli 150 henkilön tilaisuuksia. Tämä tekee meistä ihanteellisen paikan niin häille, syntymäpäiville kuin yritystapahtumillekin.

Meidän tilamme tarjoavat myös modernit mukavuudet, kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, projektorin ja valkokankaan sekä äänentoistojärjestelmän. Keittiövarustuksemme sisältää kaiken tarvittavan onnistuneen juhlan järjestämiseen. Lisäksi asiakkaillamme on vapaus tuoda omat juomat ja ruoat, tai he voivat hyödyntää pitopalvelumme tarjoamia herkullisia vaihtoehtoja.

Helppo saavutettavuus ja yksityiskohtainen suunnittelu

Sijaintimme vain reilun 10 kilometrin päässä Helsingin rautatieasemalta tekee meistä helposti saavutettavan juhlapaikan. Maksuttomat parkkipaikat, laituri ja veneparkki takaavat, että vieraasi pääsevät perille vaivattomasti, olipa heidän kulkuvälineenään auto, pyörä, julkinen liikenne tai jopa oma vene.

Me Villa Furuvikissa olemme omistautuneet auttamaan sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan täydellisen tapahtuman. Meidän henkilökuntamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja auttamaan sinua jokaisessa juhlan järjestämisen vaiheessa.

Elämyksiä jokaiseen vuodenaikaan

Villa Furuvikin juhlatila ei ole vain kesäkäyttöön. Meidän huvilamme on avoinna ympäri vuoden, tarjoten upeat puitteet myös talvisille juhlille. Kuvittele lumipeitteinen puutarha ja kynttilöiden valaisema huvila – taianomainen ympäristö esimerkiksi pikkujoulujen tai uudenvuoden juhlien viettoon.

Meidän rantasauna ja grillikatos ovat myös varattavissa erikseen, mikäli kaipaatte rentouttavaa saunailtaa tai haluatte nauttia grilliherkuista meren äärellä. Meidän juhlatilamme tarjoaa elämyksiä ja muistoja, jotka kestävät läpi vuoden.

Yksilölliset ratkaisut juhliisi

Me ymmärrämme, että jokainen juhla on ainutkertainen. Siksi tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi. Olipa kyseessä sitten pienimuotoinen illanvietto tai suuri juhlatapahtuma, meidän ammattitaitoinen tiimimme on valmiina tekemään päivästäsi erityisen. Lisää  inspiraatiota löydät juhlien järjestämiseen keskittyviltä sivuilta. Löydät ideoita ja aikataulutusta auttavia taulukoita, joiden avulla juhlien järjestäminen on helppoa ja vaivatonta.

Käy tutustumassa 3D-esittelyymme verkkosivuillamme ja koe Villa Furuvikin juhlatilan ainutlaatuinen tunnelma jo ennen varsinaista tapahtumaa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juhlat, jotka ylittävät odotuksesi!

img

Info Furuvik

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Hääjuhlatila – Budjetointi opas

Häiden suunnittelu on yksi elämän ikimuistoisimmista projekteista, mutta se voi myös olla...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Yksityinen juhlapaikka merenrannalla hääjuhliin

Unelmahäät merenrannalla Kun suunnittelet häitä, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Tunnelmallisten hääjuhlien järjestäminen Villa Furuvikissa

Unelmahäät meren rannalla Kun suunnittelet häitä, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita...

Jatka lukemista
by Info Furuvik