Tunnelmallisten hääjuhlien järjestäminen Villa Furuvikissa

Tunnelmallisten hääjuhlien järjestäminen Villa Furuvikissa

Unelmahäät meren rannalla

Kun suunnittelet häitä, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita täydellinen juhlapaikka. Meidän tilamme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden järjestää tunnelmalliset hääjuhlat meren rannalla Helsingissä. Villa Furuvik sijaitsee Laajasalon Jollaksessa, luonnon helmassa, ja tarjoaa upeat puitteet niin pienille kuin suurillekin hääjuhlille.

Huvilamme ympäristö on kuin suoraan satukirjasta: vehreä pihapiiri, historiallinen huvila, tunnelmallinen grillikatos, pihasauna ja uniikki rantasauna. Omenapuutarha ja suojaisa hiekkaranta luovat romanttisen ja intiimin tunnelman, joka tekee hääpäivästäsi ikimuistoisen.

Monipuoliset tilat ja palvelut

Meillä on tilat, jotka sopivat erinomaisesti niin istuvalle illalliselle kuin rennommallekin juhlatilaisuudelle. Huvilan juhlatiloihin mahtuu istuvalle illalliselle noin 90 vierasta, ja kun käyttöön otetaan sekä sisä- että ulkotilat, pystytään järjestämään jopa yli 200 henkilön juhlatilaisuuksia. Tämä tekee tiloistamme erittäin joustavat ja monipuoliset.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden varata rantasaunan, pihasaunan ja grillikatoksen joko huvilan vuokrauksen yhteydessä tai erikseen. Tämä antaa sinulle ja vieraillesi mahdollisuuden nauttia saunomisesta ja grillaamisesta kauniissa ympäristössä. Omien juomien ja ruokien tuominen on sallittua, mutta voit myös tilata herkulliset tarjottavat pitopalvelumme kautta.

Vihkiminen paikan päällä

Yksi suosituimmista palveluistamme on mahdollisuus järjestää vihkiminen paikan päällä. Tämä tekee hääpäivästäsi entistäkin sujuvamman ja stressittömämmän, kun kaikki tapahtuu samassa paikassa. Voit valita vihkimisen joko sisätiloissa tai ulkona, riippuen säästä ja omista mieltymyksistäsi.

Vihkiminen ulkona, meren rannalla tai omenapuutarhan keskellä, luo unohtumattoman ja romanttisen tunnelman. Sisätiloissa taas historiallinen huvila tarjoaa elegantin ja arvokkaan ympäristön vihkimiselle. Molemmat vaihtoehdot ovat yhtä kauniita ja ikimuistoisia.

Helppo saavutettavuus

Villa Furuvik sijaitsee vain reilun 10 kilometrin päässä Helsingin rautatieasemalta, ja ajoaika autolla keskustasta on noin 20 minuuttia. Tämä tekee tiloistamme helposti saavutettavat niin paikallisille kuin kauempaa tuleville vieraille. Furuvikiin voi saapua myös pyöräillen, julkisella liikenteellä, omalla veneellä tai tilausaluksella.

Helppo saavutettavuus on tärkeä tekijä, kun suunnittelet hääjuhlia, sillä se tekee vieraiden matkustamisesta vaivatonta ja mukavaa. Lisäksi tiloissamme on runsaasti parkkitilaa, joten autolla saapuminen on myös helppoa.

Vinkkejä onnistuneisiin hääjuhliin

Jotta hääpäiväsi sujuisi mahdollisimman hyvin, olemme koonneet muutamia vinkkejä onnistuneisiin hääjuhliin:

  • Varaa tila ajoissa: Suosituimmat hääpaikat varataan usein jo vuosi etukäteen, joten ole ajoissa liikkeellä.
  • Huolehdi ruokailu ja catering ajoissa kuntoon: Valitse joko tilan tarjoama pitopalvelu tai ulkopuolinen catering, ja varmista, että kaikki on sovittu hyvissä ajoin.
  • Muista elektroniikka ja muut erityistarpeet: Kommunikoi avoimesti tilan kanssa erityistarpeista, kuten musiikista ja tarvittavasta tekniikasta.
  • Varaa tarpeeksi juotavaa: Erityisesti lämpimänä päivänä on tärkeää, että vierailla on riittävästi alkoholitonta juotavaa.

Noudattamalla näitä vinkkejä varmistat, että hääpäiväsi sujuu ilman stressiä ja voit keskittyä nauttimaan ikimuistoisesta päivästäsi.

Yhteenveto

Villa Furuvik tarjoaa upeat puitteet tunnelmallisten hääjuhlien järjestämiseen meren rannalla Helsingissä. Monipuoliset tilat, mahdollisuus vihkimiseen paikan päällä ja helppo saavutettavuus tekevät tiloistamme erinomaisen valinnan hääjuhlille. Ota yhteyttä ja varaa unelmiesi hääpaikka jo tänään!

Meidän tilamme ja palvelumme takaavat, että hääpäiväsi on ikimuistoinen ja täynnä rakkautta ja iloa. Tervetuloa viettämään unohtumattomia hetkiä Villa Furuvikissa!

img

Info Furuvik

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Hääjuhlatila – Budjetointi opas

Häiden suunnittelu on yksi elämän ikimuistoisimmista projekteista, mutta se voi myös olla...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Yksityinen juhlapaikka merenrannalla hääjuhliin

Unelmahäät merenrannalla Kun suunnittelet häitä, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita...

Jatka lukemista
by Info Furuvik

Rantasauna vuokraus yritystapahtumiin

Yritystapahtumat ja saunaelämykset meren äärellä Kun yritystapahtuman järjestäminen on...

Jatka lukemista
by Info Furuvik