Villa Furuvikin vuokrahuvila – huvila, juhlatilat, saunatilat ja kokoustilat meren rannalla Helsingissä

 

Vuokraa uniikki juhlatila Helsingistä! Edullinen juhlapaikka sijaitsee Laajasalon Jollaksessa, aivan meren rannalla, luonnon helmassa. Villa Furuvikin juhlatilassa voi järjestää niin yritys- kuin yksityistilaisuudet: häät, syntymäpäivät, kokoukset, tiimipäivät, pikkujoulut, valmistujaiset, rippijuhlat, muistotilaisuudet, polttarit, varpajaiset tai vaikkapa ystäväporukan illanistujaiset. 

Villa Furuvikin vuokrahuvila on ympärivuotisessa käytössä. Juhlapaikka koostuu reilun puolen hehtaarin kokoisesta vehreästä pihapiiristä, historiallisesta huvilasta, tunnelmallisesta grillikatoksesta, pihasaunasta ja uniikista rantasaunasta. Huvilaa ympäröi omenapuutarha, suojeltu Jollaksen räme, kaunis vanha puusto ja suojaisa hiekkaranta.

Huvilan juhlatiloihin mahtuu istuvalle illalliselle noin 90 vierasta. Kun käyttöön otetaan sekä sisä- että ulkotilat, pystytään järjestämään jopa yli 200 henkilön juhlatilaisuuksia. Tutustu vuokrattaviin tiloihimme tarkemmin 3D-esittelyt -sivulla. Rantasauna, pihasauna ja grillikatos ovat varattavissa sekä huvilan vuokrauksen yhteydessä että erikseen.
Juhlapaikalla ovat omat juomat ja omat ruoat sallittuja! Voit myös tilata herkulliset tarjottavat pitopalvelumme kautta.

Villa Furuvikin huvila sijaitsee vain reilun 10 kilometrin päästä Helsingin rautatieasemalta (Furuvikintie 5, 00870 Helsinki) – ajoaika autolla keskustasta on noin 20 minuuttia. Furuvikiin voi saapua myös pyöräillen, julkisella liikenteellä, omalla veneellä tai tilausaluksella.

Ajantasaisen varauskalenterin ja hintatiedot löydät Saunat.fi -sivustoltamme. Voit myös pyytää tarjouksen tilojen vuokraamisesta ja cateringista ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: [email protected]

Villa Furuvikin juhlatilat

Juhlasali, veranta ja terassi
10-200 vierasta

3D-esittelyt

Rantasauna

Noin 25 henkilölle
Meressä uintia ympäri vuoden, grillausta, avanto

Lue lisää

Grillikatos

Furuvikin grillikatoksessa on taikaa!
Lumoavat puitteet kesä- ja talvitapahtumiin!

Lue lisää

Pihasauna jopa 30 henkilön tilaisuuksiin

Historiallinen rakennus saunat, kokoustilat ja majoituspalvelut.

Lue lisää

Catering

Kysy tarjous kauttamme!
Myös omat ruoat ja
juomat sallittu.

Tarjouspyyntö

Uimaranta

Hiekkaranta ja
hieno merimaisema. Laituri

Pihapiiri

Puoli hehtaaria kaunista puutarhaa.
Vieressä suojeltu Jollaksen räme.

Vuokraa Villa Furuvik huvilassa juhlatilat ja majoitus
Villa Furuvik vuokratilat RANTASAUNA
Villa Furuvik vuokratilat PIHASAUNA
Villa Furuvik vuokratilat Grillikatos

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Rantasauna, pihasauna, grillikatos ja majoitus ovat vuokrattavissa sekä huvilan vuokrauksen yhteydessä että erikseen. Kaikkiin tiloihimme voit tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut tai tilata herkulliset tarjottavat kauttamme ammattitaitoisesta catering-palvelusta.

Asiakkaiden kommentteja

Lähiömutsi: VILLA FURUVIK – HÄÄVIIKONLOPPUMME JUHLATILA HELSINGISSÄ

"Kun fillaroimme puolison kanssa aurinkoisena elokuun päivänä Furuvikin avoimien ovien päivän jälkeen takaisin kohti Herttoniemeä, tiesimme jo molemmat; se on tässä."

Lue lisää

Tero S: 50v x 3 syntymäpäiväjuhlat

"Sairaan magee mesta synttäri/club-bileisiin, lisäksi ainut huvila merenrannlla Helsingissä, jossa saa tuoda omat juomat mukana!"

Mrs. & Mr. Hanhike: Häät

"Aiomme ehdottomasti jatkossakin vuokrata Villa Furuvikin elämämme tärkeimpiä juhlia varten. Juhlapaikan suurimpia plussia on itse Villan ja sen ympäristön kauneus, omien juomien ja ruokien mahdollisuus sekä myös mahdollisuus yöpymiseen Villan yläkerrassa. Mikä parasta, loistava ja joustava asiakaspalvelu sekä ihanat Tea ja Anni!"

Villinginsalmi: Häät

"Villa Furuvik sopi erinomaisesti loppukesän häiden juhlimiseen 80 hengen porukalla. Nautimme elokuun pimeästä ja lämpimästä illasta terassilla ja rannassa, valojen kera tunnelma oli taianomainen. Furuvikin väen kanssa asiointi oli erittäin sujuvaa, he huolehtivat nopeasti ja joustavasti vähän erikoisemmistakin toiveista. Voimme lämpimästi suositella Villa Furuvikia juhlapaikaksi, palvelu ja miljöö ovat molemmat huippuluokkaa.”