Villa Furuvik Täydellinen joulu -elokuvan kuvauslokaationa

Furuvikin varauskalenterissa oli viime talvena juhlien osalta muutaman kuukauden tauko, kun huvilassa, rantasaunalla ja pihapiirissä kuvattiin Täydellinen joulu -jouluelokuvaa. Perjantaina 25.10. ensi-iltansa saavan komedian kuvaaminen oli mielenkiintoista seurattavaa ja suuren työryhmän päivittäinen tontilla hääriminen sai kevättalvisin rauhalliseen pihapiiriimme mukavasti elämää. 

Osa Villa Furuvikin henkilökunnasta asuu pihapiirissä, joten tutuiksi tulivat kuvausporukan aikaiset aamut ja myöhäiset illat, eikä koskaan tiennyt, mitä ikkunasta näkyy, kun katsoo ulos. Kerran irroteltiin päivän ajan mutaan juuttunutta nosturia, toisinaan rannassa pyöri vähäpukeisia miehiä painimassa lumessa ja kerran iltamyöhään pihalla ryskättiin autolla toista autoa lommoille. Kaiken kaikkiaan huvilavanhuksemme ympäristöineen palveli loistavasti kuvauslokaationa ja elokuvan lavastus oli hieno! Suosittelemme käydä katsomassa leffateatterissa, miltä huvila näytti lavastettuna ja sen jälkeen tulla käymään meillä katsastamassa, miltä meillä tavallisesti ilman lavastuksia näyttää.

Tässä Finnkinon synopsis leffasta

Varasto-menestyselokuvien tekijän Taru Mäkelän uusi komedia Täydellinen joulu on elokuva kaikkien aikojen suurperhejoulusta. Elokuva on komedia existä, uusista puolisoista, suhteista, perheistä, perinteistä, ja niiden rikkomisista.

Kaikkien aikojen joulu on edessä kun lempeä tahtonainen Outi (Elena Leeve) on päättänyt viettää sen kutsumalla kotiinsa kaikki kolme ex-miestään, heidän yhteiset lapsensa sekä miesten uudet kumppanit uusine lapsineen. Vaikka Outin nykyinen aviomies Janne (Antti Luusuaniemi) alun perin ajatusta vastustikin, joulupöytä pursuaa tänä vuonna uusia, vanhoja ja juuri esiin tulleita perhesolmuja.

Snapsit, rosollit ja jouluperinteet saavat kyytiä kun vieraat lähtevät muistelemaan yhteisiä aikoja illan emännän kanssa. Illan kuluessa Outi pitää puheen, jossa hän kertoo antavansa Jannelle lahjoista suurimman; hän on raskaana. Jannen reaktio ei suoranaisesti ole odotetun kaltainen ja ilta saa vielä yhden käänteen, jota puidaan aina naapurin joulupukkia myöten.

Elokuva pohjautuu ruotsalaiseen Tomten är far till alla barnen elokuvaan.

ohjaaja: Taru Mäkelä

Pääosissa: Antti Luusuaniemi, Elena Leeve, Mikko Leppilampi, Aku Hirviniemi, Saara Kotkaniemi, Pirkko Mannola, Lotta Lindroos, Ilkka Forss, Kari Ketonen, Pihla Maalismaa, Maria Ylipää

Kuvauslokaatio: Villa Furuvik

Syksyn 2019 avoimet saunavuorot on pyörähtänyt vauhdilla käyntiin!

Verkkokaupastamme voi ostaa lippuja avoimiin saunavuoroihin. Kahdentoista euron kertamaksu sisältää saunomis- ja uintimahdollisuuden sekä peseytymisaineet. Rannan lämmin vaunu on myös käytettävissä lisäpukutilana. Otathan oman pyyhkeen ja pefletin mukaan. Paikan päältä voi tarvittaessa myös vuokrata pyyhkeen 5€:n hintaan. Omien juomien ja ruokien nauttiminen on sallittua. Ostathan lipun verkkokaupasta hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Lippuja rajoitettu määrä!

Seuraavat avoimet saunavuorot

Sekasauna ti 8.10. kello 17-21
Sekasauna su 13.10. kello 18-22 (täydenkuun sauna)
Sekasauna ke 16.10. kello 17-21
Naisten sauna su 20.10. kello 12-16
Sekasauna ma 21.10. kello 17-21
Sekasauna su 27.10. kello 12-16
Sekasauna ti 12.11. kello 18-22 (täydenkuun sauna)
Sekasauna to 12.12. kello 18-22 (täydekuun sauna)
Sekasauna pe 10.1. kello 18-22 (täydenkuun sauna)
VUODEN 2019 AVOIMET OVET FURUVIKISSA

Vuonna 2019 avoimet ovet järjestetään pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina kello 17:30-19:30. Pidätämme oikeudet aikataulumuutoksiin. Avointen ovien Facebook-eventissä ajankohtaista tietoa, eventiin pääset tästä.

Huomioithan, että maanantain 7.10. avoimet ovet on siirretty varauksen vuoksi päivällä eteenpäin!

Ti 8.10. klo 17.30-19.30
Ma 4.11. klo 17.30-19.30
Ma 2. 12. klo 17.30-19.30

Tervetuloa tutustumaan Villa Furuvikin huvilaan,saunoihin, majoitustiloihin sekä palveluihin. Saunat ovat avoimissa ovissa katseltavissa ja ne lämpenevät erikseen avoimissa saunavuoroissa ja yksityistilaisuuksissa. Furuvikin saunat ovat osa Saunat.fi -kokonaisuutta. Katso muutkin sauna- ja kokoustilamme pääkaupunkiseudulta osoitteesta www.saunat.fi.

JENNA LEHTISEN artikkeli Furuvikin vaiherikkaasta menosta luettavissa täältä.

 

Huvilamme juhlasali sai upean uuden sinisen sävyn seinilleen sekä uudet hienot verhot.

Image