Pehtooriksi Pehtoorittaren paikalle

Julkaisimme eilen 21.11.2019 Facebook-sivuillamme ilmoituksen, jonka tarkoituksena on löytää Pehtoorittaren äitiyslomaksi sijainen. Ilmoitus on poikinut paljon yhteydenottoja ja kysymyksiä. Tässä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:
– Työt voi aloittaa heti sopivan hakijan löydyttyä, toivomme aloitusta viimeistään vuoden vaihteessa
– Työsuhde on ainakin aluksi äitiysloman sijaisuus ja kestoltaan noin vuoden
– Tehtävä on mahdollista sovittaa hakijan osaamiseen ja taitoihin sopivaksi, jos olet käynyt Pehtooriopiston niin loistojuttu, muussa tapauksessa pärjäät kaupallisella otteella, käytännön skarppiudella ja tietokoneen käyttötaidoilla
– Asetamme etusijalle hakijat, jotka voivat muuttaa Huvilavahdin talossa sijaitsevaan kaksioon
– Työ ja asunto soveltuvat myös pariskunnille
– Rakastamme eläimiä, mutta etusijalla on huvilan nykyiset eläimet. Jos sinulla on lemmikki, niin sen täytyy tulla toimeen Furuvikin hiirivastaavan, eli Vimppa-kissan kanssa
– Otamme edelleen hakemuksia vastaan, lähetä omasi osoitteeseen info@villafuruvik.fiVilla Furuvik Täydellinen joulu -elokuvan kuvauslokaationa

Furuvikin varauskalenterissa oli viime talvena juhlien osalta muutaman kuukauden tauko, kun huvilassa, rantasaunalla ja pihapiirissä kuvattiin Täydellinen joulu -jouluelokuvaa. Perjantaina 25.10. ensi-iltansa saaneen komedian kuvaaminen oli mielenkiintoista seurattavaa ja suuren työryhmän päivittäinen tontilla hääriminen sai kevättalvisin rauhalliseen pihapiiriimme mukavasti elämää. 

Osa Villa Furuvikin henkilökunnasta asuu pihapiirissä, joten tutuiksi tulivat kuvausporukan aikaiset aamut ja myöhäiset illat, eikä koskaan tiennyt, mitä ikkunasta näkyy, kun katsoo ulos. Kerran irroteltiin päivän ajan mutaan juuttunutta nosturia, toisinaan rannassa pyöri vähäpukeisia miehiä painimassa lumessa ja kerran iltamyöhään pihalla ryskättiin autolla toista autoa lommoille. Kaiken kaikkiaan huvilavanhuksemme ympäristöineen palveli loistavasti kuvauslokaationa ja elokuvan lavastus oli hieno! Suosittelemme käymään leffateatterissa katsomassa, miltä huvila näytti lavastettuna ja sen jälkeen tulla käymään meillä katsastamassa, miltä meillä tavallisesti ilman lavastuksia näyttää.

Lue Finnkinon synopsis leffasta

VUODEN 2019 ja 2020 AVOIMET OVET FURUVIKISSA

Avoimet ovet järjestetään Furuvikissa pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Pidätämme oikeudet aikataulumuutoksiin. Avointen ovien Facebook-eventissä ajankohtaista tietoa, eventiin pääset tästä.

Ma 2. 12. klo 17.30-19.30

Ti 7.1. klo 15:30-18

Ma 3.2. klo 15:30-18

Ma 2.3. klo 15:30-18

Ma 6.5. klo 15:30-18

Tervetuloa tutustumaan Villa Furuvikin huvilaan,saunoihin, majoitustiloihin sekä palveluihin. Saunat ovat avoimissa ovissa katseltavissa ja ne lämpenevät erikseen avoimissa saunavuoroissa ja yksityistilaisuuksissa. Furuvikin saunat ovat osa Saunat.fi -kokonaisuutta. Katso muutkin sauna- ja kokoustilamme pääkaupunkiseudulta osoitteesta www.saunat.fi.

Kauden 2019-2020 avoimet avantouinti- ja saunavuorot viikoittain Rantasaunalla

Verkkokaupastamme voi ostaa lippuja avoimiin saunavuoroihin. Kahdentoista euron kertamaksu sisältää saunomis- ja uintimahdollisuuden sekä peseytymisaineet. Rannan lämmin vaunu on myös käytettävissä lisäpukutilana. Otathan oman pyyhkeen ja pefletin mukaan. Paikan päältä voi tarvittaessa myös vuokrata pyyhkeen 5€:n hintaan. Omien juomien ja ruokien nauttiminen on sallittua. Ostathan lipun verkkokaupasta hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Lippuja rajoitettu määrä!

Seuraavat avoimet saunavuorot löydät aina verkkokaupastamme

Sekavuoro su 24.11. kello 17-21
Sekavuoro ke 27.11. kello 17-21

Sekasauna to 12.12. kello 18-22 (täydekuun sauna)
Sekasauna pe 10.1. kello 18-22 (täydenkuun sauna)


JENNA LEHTISEN artikkeli Furuvikin vaiherikkaasta menosta luettavissa täältä.