Furuvikin Pihasauna on käynyt läpi suuren remontin ja remontissa ollaan edetty niin pitkälle, että osa oleskelutiloista, saunaosasto + wc-tilat ovat saaneet käyttöönottoluvan. Suuri katettu terassi on myös valmis ja tilaa on jopa 20 henkilön juhlille. Pihasaunan yhteydessä on vuokrattavissa myös palju ja grillikatos. Pihasaunalta pääsee mereen pulahtamaan rannan kautta – matkaa rantaan on noin 60 metriä.

Villa Furuvikin pihasauna on aikaisemmin toiminut kanalana. Pihasaunassa saunoo isompikin porukka ja rakennuksessa on sekä takkahuone että parvi, jossa voi majoittua. Pihasaunasta pääsee myös vilvoittelemaan ja nauttimaan luonnon kauneudesta. Vanhan jääkellarin kivijalkaan tehdyssä grillikatoksessa voi viettää tunnelmallisesti iltaa yömyöhään asti.

Pihasaunalla voi nauttia omia juomia ja tarjottavia. Halutessasi voit kysyä varauksen yhteydessä saunamenutarjousta myyntipalvelustamme

Pihasaunan läheisyydessä on uimaranta, jossa voit käydä pulahtamassa raikkaaseen meriveteen hiekkarannalta tai laiturilta. Talvisin avanto on auki!