Furuvikin Pihasaunaa remontoidaan parhaillaan. Puramme pois kaiken joka ei ole alkuperäistä ja korjaamme osat jotka 130 vuodessa on päässeet kulumaan. Kun pohjatyöt on tehty huolella, alkaa uuden rakennus. Uuteen Pihasaunaan rakennetaan saunojen lisäksi pukutilat ja majoitustilaa. Remontin vuoksi varauskalenteri on suljettu toistaiseksi ja se avataan kun remontin valmistumisaikataulu tarkentuu. Seuraa kuulumisiamme ja remontin etenemistä Villa Furuvikin Instagram– ja Facebook -kanavien kautta.

Villa Furuvikin pihasauna on aikaisemmin toiminut kanalana. Pihasaunassa saunoo isompikin porukka ja rakennuksessa on sekä takkahuone että parvi, jossa voi majoittua. Pihasaunasta pääsee myös vilvoittelemaan ja nauttimaan luonnon kauneudesta. Saunan yhteydessä voi vuokrata myös viihtyisää grillikatosta. Vanhan jääkellarin kivijalkaan tehdyssä grillikatoksessa voi viettää tunnelmallisesti iltaa yömyöhään asti.

Pihasaunalla voi nauttia omia juomia ja tarjottavia. Halutessasi voit kysyä varauksen yhteydessä saunamenutarjousta myyntipalvelustamme

Pihasaunan läheisyydessä on myös uimaranta, jossa voit käydä pulahtamassa raikkaaseen meriveteen hiekkarannalta tai laiturilta. Talvisin avanto on auki!