Furuvikin Pihasauna on käynyt läpi suuren remontin ja remontissa ollankin jo edetty niin pitkälle, että saunaosasto + wc-tilat ovatkin jo saaneet käyttöön ottoluvan! Vuokraamme pihasaunan saunaosastoa pienille ryhmille. Huomioittehan, että erillistä pukuhuone- tai hengailutilaa ei ole vielä käytössä. Suosittelemme pihasaunan vuokrausta tällä hetkellä etenkin avantouinti- ja saunayhdistelmään. Rantasaunan laiturin vieressä sijaitsevalle avannolle on noin 100 metrin matka.

Uuteen Pihasaunan on rakennetaan saunaosaston lisäksi pukutilat ja majoitustilaa.

Villa Furuvikin pihasauna on aikaisemmin toiminut kanalana. Pihasaunassa saunoo isompikin porukka ja rakennuksessa on sekä takkahuone että parvi, jossa voi majoittua. Pihasaunasta pääsee myös vilvoittelemaan ja nauttimaan luonnon kauneudesta. Saunan yhteydessä voi vuokrata myös viihtyisää grillikatosta. Vanhan jääkellarin kivijalkaan tehdyssä grillikatoksessa voi viettää tunnelmallisesti iltaa yömyöhään asti.

Pihasaunalla voi nauttia omia juomia ja tarjottavia. Halutessasi voit kysyä varauksen yhteydessä saunamenutarjousta myyntipalvelustamme

Pihasaunan läheisyydessä on myös uimaranta, jossa voit käydä pulahtamassa raikkaaseen meriveteen hiekkarannalta tai laiturilta. Talvisin avanto on auki!