Vuokraa tunnelmalliset saunatilat meren rannalta

Villa Furuvikin rantasaunassa voi viettää erilaisia tilaisuuksia laidasta laitaan. Saunatilat sopivat erinomaisesti työpaikan virkistyspäiviin, syntymäpäiväkekkereiden viettoon, polttareihin sekä rentoihin viikonloppubrunsseihin. Furuvikin Rantasaunalle voit myös rantautua omalla veneellä!

Saunatilojen hinta alkaen 99 €/2h. Saunavuokran hintaan sisältyy pesuaineet ja normaali loppusiivous. Voit vuokrata saunatilan suoraan netistä tai lähetää kyselyn sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Ajantasaisen varauskalenterin ja hintatiedot löydät Saunat.fi -sivustoltamme.

Furuvikin verkkovajana aikoinaan palvellut Rantasauna sijaitsee suojaisan hiekkarannan kupeessa, aivan veden äärellä. Helsingin kaupungin yleinen hiekkaranta on kaikkien käytettävissä, mutta rantasauna laitureineen sijaitsee omalla rajatulla alueella. Laiturin ansiosta paikalle voi saapua omalla veneellä, suuremmalla porukalla tilausaluksella. Furuvikin rantasaunaan mahtuu noin 12 henkilöä kerrallaan saunomaan. Saunasta voi pulahtaa suoraan uimaan sekä talvisin avantoon! Mikään ei voita vilvoittelua saunan patiolla, Santahaminan siintäessä vastarannalla. Rantasaunan kuvat näet täältä.

Katetulla patiolla on reilusti istumatilaa, sekä hyvät mahdollisuudet ruokailuun suuremmallakin porukalla. Voit myös vuokrata kaasugrillin käyttöösi kauttamme. Grillin vuokraus varauksen yhteydessä kustantaa 50€.

Rantasaunalla on jääkaappi ja pakastin, joten voit säilyttää ruokia ja juomia kylmässä. Tiloihin voit tuoda halutessasi omat ruoat ja juomat, tai voit tilata herkulliset tarjoilut kauttamme. Tutustu menuvaihtoehtoihin tästä. Lisää tietoa catering-tarjoiluista ja tilaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected].

 

Furuvik rantasauna, polttarit, kesä 2019

5 tähteä ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Vietimme saunailtaa 14 hengen voimin. Sauna oli aivan mahtava ja näköalat lauteilta ei voinut ollu sen parempi. Saunaan mahtui iso poppo kerralla ja oleskelutilat olivat hyvin viihtyisät. Harvinaista herkkua Helsingissä nämä tilat. Järjestäisin kemuja jatkossakin tällä paikalla.”