Mökkitunnelmaa Helsingissä!

 

Furuvikin Rantasaunalla pääset nauttimaan loistavista löylyistä meren äärellä vain 20 minuutin ajomatkan päästä Helsingistä. Mikään ei voita vilvoittelua saunan patiolla, pulahdusta mereen ja talvella avantoon, vehreän Santahaminan siintäessä vastarannalla. Voit rantautua Furuvikin Rantasaunalle myös omalla veneellä.
Tilaussaunan yhteydessä on nyt myös palju, jonka voit vuokrata käyttöösi saunavuoron yhteydessä. Sauna, palju ja meri – parempaa yhdistelmää on vaikea löytää! 

FURUVIK RANTASAUNAN VUOKRAHINNAT

Hinnat alkaen 129€ / 2h 

Ajankohtainen varaustilanne, hinnat ja varaaminen Saunat.fi -sivuston kautta.

Kellonaikoja voidaan räätälöidä toiveiden mukaan muiden varauksien puitteissa. Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yksityisvuoroissa sauna on valmiiksi lämmitetty ja hinta sisältää pesuaineet ja normaalin loppusiivouksen. Lämmin palju lisähintaan 299€.

MISTÄ VARAAN FURUVIK RANTASAUNAN?

Ajantasainen Furuvikin rantasaunan varauskalenteri ja hintatiedot Saunat.fi -sivustollamme.

Villa Furuvikin saunatilat sopivat erinomaisesti työpaikan virkistyspäiviin, syntymäpäiväjuhlien viettoon, polttareihin, rentoihin viikonloppubrunsseihin ja moneen muuhun. Löylyhuoneeseen mahtuu kerrallaan noin 10 henkilöä saunomaan. Katetulla patiolla on hyvät mahdollisuudet ruokailuun suuremmallakin porukalla. Villa Furuvikista sekä Pihasaunalta löydät myös juhla-, majoitus-, kokous- ja koulutustilat.

Voit tuoda saunalle omat ruoat ja juomat, tai tilata kauttamme herkulliset tarjoilut. Tutustu menuvaihtoehtoihin tästä.

Rantasaunan jääkaapista on mahdollisuus ostaa alkoholittomia virvokkeita mobile payllä tai käteisellä. Saunalla on myös mahdollista vuokrata pyyhe- ja peflettisetti tai kylpytakki sekä ostaa vihtoja. Saunalta voi lainata maksutta uima-asuja sekä sandaaleja.

  • Saunatilojen hinta alkaen 129 €/ 2h vuoro
  • Grillin vuokra varauksen yhteydessä 50 €
  • Paljun vuokra 299€ 

Palju tarjoushintaan privavarauksiin helmikuussa 2023 hintaan 149€ !

Huomioittehan, että saunavuoromme ovat hyvin suosittuja. Saavuttehan paikalle vasta, kun varauksenne alkaa ja poistutte vuokra-aikanne päättymiseen mennessä. Näin pidetään huolta siitä, että saunominen pysyy varausajan puitteissa ja saunatilat ehditään siivota huolellisesti varauksien väleissä. 

Lisätietoja ja tiedustelut asiakaspalvelustamme:  info@villafuruvik.fi

 

AVOIMET SAUNAVUOROT (2h) FURUVIK

HINNASTO:

Aikuiset 17€

VUOKRAHINNAT:

Saunatakki 8€

Pyyhe 5€

Vihdat alkaen 10€

Avoimia saunavuoroja järjestetään viikoittain. Liput avoimiin saunavuoroihin ostettavissa osoitteesta: https://saunat.fi/lippu

 
Rantasaunan takana olevassa pukukopissa on lisätilaa pukeutumiseen ja lukollisia lokeroita. Olemme luopuneet kertakäyttöisten peflettien käytöstä ja toivomme, että tuot oman istuinalusen mukanasi. Vartalon ja hiusten pesuaineet sekä pukuhuonevaunun hiustenkuivain, hiustenhoitotuotteet sekä ihovoiteet ovat saunojien käytössä. WC-tilat sijaitsevat Pihasaunalla, joka on rannasta yläpihalle katsottaessa keskimmäinen talo.
 
 

 

Furuvik rantasauna, polttarit

5 tähteä ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Vietimme saunailtaa 14 hengen voimin. Sauna oli aivan mahtava ja näköalat lauteilta eivät olisi voineet olla sen paremmat. Saunaan mahtui iso poppoo kerralla ja oleskelutilat olivat hyvin viihtyisät. Harvinaista herkkua Helsingissä nämä tilat. Järjestäisin kemuja jatkossakin tällä paikalla.”