Mökkitunnelmaa Helsingissä!

 

Furuvikin Rantasaunalla pääset nauttimaan loistavista löylyistä meren äärellä vain 20 minuutin ajomatkan päästä Helsingistä. Mikään ei voita vilvoittelua saunan patiolla, pulahdusta mereen ja talvella avantoon, vehreän Santahaminan siintäessä vastarannalla. Voit rantautua Furuvikin Rantasaunalle myös omalla veneellä.
Tilaussaunan yhteydessä on nyt myös palju, jonka voit vuokrata käyttöösi saunavuoron yhteydessä. Sauna, palju ja meri, parempaa yhdistelmää on vaikea löytää! 

FURUVIK RANTASAUNAN VUOKRAHINNAT

Hinnat alkaen 99€ / 2h 

Ajankohtainen varaustilanne, hinnat ja varaaminen Saunat.fi -sivuston kautta.

Kellonaikoja voidaan räätälöidä toiveiden mukaan muiden varauksien puitteissa. Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yksityisvuoroissa sauna on valmiiksi lämmitetty ja hinta sisältää pesuaineet ja normaalin loppusiivouksen. Lämmin palju lisähintana 299€.

 

MISTÄ VARAAN FURUVIK RANTASAUNAN?

Ajantasainen Furuvikin rantasaunan varauskalenteri ja hintatiedot Saunat.fi -sivustollamme.

Villa Furuvikin saunatilat sopivat erinomaisesti työpaikan virkistyspäiviin, syntymäpäiväjuhlien viettoon, polttareihin, rentoihin viikonloppubrunsseihin ja moneen muuhun. Löylyhuoneeseen mahtuu kerrallaan noin 10 henkilöä saunomaan. Katetulla patiolla on hyvät mahdollisuudet ruokailuun suuremmallakin porukalla. Villa Furuvikista sekä Pihasaunalta löydät myös juhla-, majoitus-, kokous- ja koulutustilat.

Voit tuoda saunalle omat ruoat ja juomat, tai tilata kauttamme herkulliset tarjoilut. Tutustu menuvaihtoehtoihin tästä. Saunalla on jääkaappi ja pakastin. Voit myös vuokrata kaasugrillin käyttöösi kauttamme.

  • Saunatilojen hinta alkaen 99 €/ 2h vuoro
  • Grillin vuokra varauksen yhteydessä 50 €
  • Paljun vuokra 299€

Lisätietoja ja tiedustelut asiakaspalvelustamme:  info@villafuruvik.fi

 

AVOIMET SAUNAVUOROT (2h) FURUVIK

HINNASTO:

Aikuiset 15€

Opiskelijat / Eläkeläiset / Työttömät 12€

Lapset (alle 12 vuotiaat) 8€

VUOKRAHINNAT:

Saunatakki 8€

Pyyhe 4€

Vihdat alkaen 8€

Avoimia saunavuoroja järjestetään viikoittain. Liput avoimiin saunavuoroihin ostettavissa osoitteesta: https://saunat.fi/lippu

Sauna- ja uintilipun hinta sisältää hiusten- ja vartalonpesuaineet. Olemme luopuneet kertakäyttöisten peflettien käytöstä ja toivomme, että tuot oman istuinalusen mukanasi.
 
Rantasaunan takana olevassa pukukopissa on lisätilaa pukeutumiseen ja lukollisia lokeroita. WC-tilat sijaitsevat Pihasaunalla.
 
 

 

Furuvik rantasauna, polttarit

5 tähteä ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Vietimme saunailtaa 14 hengen voimin. Sauna oli aivan mahtava ja näköalat lauteilta eivät olisi voineet olla sen paremmat. Saunaan mahtui iso poppoo kerralla ja oleskelutilat olivat hyvin viihtyisät. Harvinaista herkkua Helsingissä nämä tilat. Järjestäisin kemuja jatkossakin tällä paikalla.”