Ainutlaatuinen rantasauna Helsingissä

Furuvikin Rantasauna sijaitsee rauhallisen hiekkarannan kupeessa, aivan meren äärellä. Saunalla nautit pehmeistä löylyistä samalla merimaisemaa ihaillen. Furuvikin rantasauna on vuokrattavissa ympäri vuoden ja mereen pääsee uimaan kaikkina vuodenaikoina. Ajantasainen varauskalenteri ja varaukset Saunat.fi-sivustolta.

Tunnelmallisessa Rantasaunassa voi viettää erilaisia tilaisuuksia laidasta laitaan. Tilat sopivat erinomaisesti kaveriporukoiden rentoutumishetkiin, työpaikan virkistyspäiviin, syntymäpäivien viettoon, polttareihin sekä rentoihin viikonloppubrunsseihin. 

FURUVIK RANTASAUNAN VUOKRAHINNAT

  • 2h yksityiset sauna- ja uintivuorot alkaen 129 €/vuoro
  • Palju 299 €
  • Kaasugrilli 50 €
  • 5 tunnin vuorot alkaen 399 €/vuoro
  • Lisätunnit alkaen 75 €/h, paikan päältä ostettuina 100 €/h
  • Pyyhe- ja laudeliinasetit 5 €/setti
  • Saunatakki- ja pyyhesetti 12 €/kpl. 
  • Vihdat alkaen 10 €

Vuokra-aikoja voidaan räätälöidä toiveiden mukaan. 

Sauna on valmiiksi lämmitetty ja hinta sisältää vartalon ja hiusten pesuaineet, sekä tilan normaalin loppusiivouksen. Furuvikin Rantasaunan löylyhuoneeseen mahtuu kerrallaan noin 10 henkilöä. Suihkutilassa on kaksi suihkua ja pieni pukuhuonetila. Lisää pukuhuonetilaa on pukukoppivaunussa, jossa on myös lukollisia kaappeja arvoesineille. 

Rantasaunalla on palju, jota on mahdollista vuokrata saunavuoron yhteydessä 299€ lisähintaan. Paljussa kelpaa istua sekä kesäillat auringonlaskua katsellessa, että talven pakkassäällä löylyjen lomassa. Paljun voi tilata lämpimänä tai jääpaljuna. Kylmä palju viilennetään jääpaloilla, jopa +4 asteeseen. Palju tyhjennetään, pestään ja täytetään uudelleen jokaista varausta varten. Paljun veteen ei lisätä kemikaaleja.

Tiloihin voit tuoda halutessasi omat ruoat ja juomat tai tilata herkulliset catering-tarjoilut kauttamme. Rantasaunalla on jääkaappi ruokien ja juomien säilyttämiseen. Tutustu maittaviin menuvaihtoehtoihin tästä. Cateringin minimitoimitusmäärä on 10 henkilöä. Rantasaunalle tuleva vesi on juomakelpoista Helsingin kaupungin vesijohtovettä.

Yli viiden tunnin yksityisvuoroille sisältyy pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle. Huomoittehan, että alle viiden tunnin saunavuoroihin ei sisälly pyyhesettejä. Pyyhkeitä on mahdollista vuokrata ennakkoon tai paikan päältä.

Viereinen Helsingin kaupungin yleinen hiekkaranta on kaikkien käytettävissä, mutta rantasauna laitureineen sijaitsee omalla rajatulla alueella. Laiturin ansiosta paikalle voi saapua omalla veneellä tai suuremmalla porukalla tilausaluksella, kysy tarjousta kuljetuksesta asiakaspalvelustamme [email protected]. Syväys laiturin päässä on 2,4 metriä.

Ota some-kanavamme seurantaan, niin saat nopeimmin tietoa tarjouksista ja ylimääräisistä saunavuoroista:

Instagram: @furuvik_rantasauna

Facebook: @furuvikrantasauna

AVOIMET SAUNA- JA UINTIVUOROT

Furuvik rantasaunalla järjestetään ympäri vuoden avoimia saunavuoroja, vuoroja on useamman kerran viikossa. Kurkkaa ajantasaiset vuorot täältä.

Saapumisohjeet rantasaunalle.

Liput 17€/hlö Lippukaupasta. Valitse kalenterista itsellesi sopivin kahden tunnin sauna- ja uintiajan. Vuorot alkavat kahden tunnin välein.

Sauna- ja uintilipun hinta sisältää hiusten- ja vartalonpesuaineet. Tuothan oman pyyhkeen ja istuinalusen mukanasi. Sekasaunavuorolla saunotaan uima-asu päällä.

Meiltä voit vuokrata myös pyyhkeen, laudeliinan tai saunatakin käyttöösi. Jos et tehnyt sitä varauksen yhteydessä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen saunavuorosi alkua!

Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 
 

Furuvik rantasauna, polttarit

5 tähteä ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Vietimme saunailtaa 14 hengen voimin. Sauna oli aivan mahtava ja näköalat lauteilta eivät olisi voineet olla sen paremmat. Saunaan mahtui iso poppoo kerralla ja oleskelutilat olivat hyvin viihtyisät. Harvinaista herkkua Helsingissä nämä tilat. Järjestäisin kemuja jatkossakin tällä paikalla.”