Mökkitunnelmaa Helsingissä!

 

Furuvikin Rantasaunalla pääset nauttimaan loistavista löylyistä meren äärellä vain 20 minuutin ajomatkan päästä Helsingistä. Mikään ei voita vilvoittelua saunan patiolla, pulahdusta mereen ja talvella avantoon, vehreän Santahaminan siintäessä vastarannalla. Voit rantautua Furuvikin Rantasaunalle myös omalla veneellä!

 
Erikoistarjous! Vuokraa rantasauna yksityiskäyttöön kahdeksi tunniksi pienelle porukalle hintaan 99€!
Pääset varaamaan ja esittämään toiveesi saunomisajankohdasta täältä
Saunavuoro käytettävissä vuoden 2020 loppuun mennessä.
 

Saunatilat sopivat erinomaisesti työpaikan virkistyspäiviin, syntymäpäiväkekkereiden viettoon, polttareihin, rentoihin viikonloppubrunsseihin ja moneen muuhun. Saunaan mahtuu kerrallaan noin 12 henkilöä saunomaan. Katetulla patiolla on hyvät mahdollisuudet ruokailuun suuremmallakin porukalla. Villa Furuvikista löydät myös majoitus-, kokous- ja koulutustilat! Katso lisää: 

Voit tuoda saunalle omat ruoat ja juomat, tai tilata kauttamme herkulliset tarjoilut. Tutustu menuvaihtoehtoihin tästä. Saunalta löytyy jääkaappi ja pakastin. Voit myös vuokrata kaasugrillin käyttöösi kauttamme.

Saunatilojen hinta alkaen 249 €/ 6h vuoro
Grillin vuokra varauksen yhteydessä 50 €

Ajantasaisen varauskalenterin ja hintatiedot löydät Saunat.fi -sivustoltamme. Voit myös pyytää tarjouksen ja tilata catering-tarjoilut ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme:  info@villafuruvik.fi

 

Furuvik rantasauna, polttarit, kesä 2019

5 tähteä ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Vietimme saunailtaa 14 hengen voimin. Sauna oli aivan mahtava ja näköalat lauteilta eivät olisi voineet olla sen paremmat. Saunaan mahtui iso poppoo kerralla ja oleskelutilat olivat hyvin viihtyisät. Harvinaista herkkua Helsingissä nämä tilat. Järjestäisin kemuja jatkossakin tällä paikalla.”