AVOIMET SAUNAVUOROT (2h) FURUVIKIN RANTASAUNALLA

HINNASTO:

Saunalippu 17 €

VUOKRAHINNAT:

Saunatakki 8€

Pyyhe 5€

SAUNAKAUPPA:

Vihta alk. 9,5€

SARJALIPUT:

https://saunat.fi/lahjakortti

Avoimia sauna-ja uintivuoroja (sekasauna + naiset) järjestetään useampana päivänä viikossa. 

Kurkkaa avoimet vuorot ja lunasta lippu lauteille etukäteen täältä. Sarjakortteja on myynnissä Saunat.fi verkkokaupassa.

 

Seuraamalla meitä Instagramissa tai Facebookissa saat tietoosi myös erityisaukioloajat ja lisävuorot.

Sauna- ja uintilipun hinta sisältää hiusten- ja vartalonpesuaineet. Olemme luopuneet kertakäyttöisten peflettien käytöstä ja toivomme, että tuot oman istuinalusen mukanasi. Sekasaunavuorolla saunotaan uima-asu päällä.

Meiltä voit vuokrata myös pyyhkeen, laudeliinan tai saunatakin käyttöösi, jos et tehnyt sitä varauksen yhteydessä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen saunavuorosi ajankohtaa. Saunan yhteydessä on mahdollista käydä uimassa meressä. Talvisin avanto on auki. Rantasaunan pukuhuonetiloissa mahtuu muutama henkilö vaihtamaan vaatteet, ruskeassa pukuhuonevaunussa on lisätilaa pukeutumiseen sekä lukollisia lokeroita.

 

 

FURUVIK RANTASAUNA YKSITYISKÄYTTÖÖN

Furuvik rantasaunan hinnat alkaen 129€ / 2h. Lisätunnit 75€/kpl 

Katso varaustilanne ja tee varaus osoitteessa https://saunat.fi/kohde/villa-furuvik-rantasauna

Kellonaikoja voidaan myös räätälöidä toiveiden mukaan muiden varauksien puitteissa mahdollisuuksien mukaan. Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sauna on valmiiksi lämmitetty ja hinta sisältää vartalon- ja hiustenpesuaineet, sekä normaalin loppusiivouksen. Lämmin palju lisähintaan 299 €.

 

MISTÄ VARAAN FURUVIK RANTASAUNAN?

Ajantasainen Furuvikin rantasaunan varauskalenteri ja hintatiedot löytyvät Saunat.fi -sivustolla.

Villa Furuvikin saunatilat sopivat erinomaisesti työpaikan virkistyspäiviin, syntymäpäiväjuhlien viettoon, polttareihin, rentoihin viikonloppubrunsseihin, virkistyspäiviin ja moneen muuhun. Saunaan mahtuu kerrallaan noin 10 henkilöä saunomaan. Katetulla patiolla on kesäisin hyvät mahdollisuudet ruokailuun suuremmallakin porukalla. Furuvikin Huvilasta löydät myös juhla-, , kokous- ja koulutustilat.

Voit tuoda saunalle omat ruoat ja juomat, tai tilata kauttamme tarjoilut. Tutustu menuvaihtoehtoihin tästä. Saunalla on jääkaappi ja pakastin. Voit myös vuokrata kaasugrillin käyttöösi kauttamme.

  • Saunatilojen vuokrahinta alkaen 129 €/ 2h vuoro
  • Grillin vuokra varauksen yhteydessä 50 €
  • Paljun vuokra 299€

 

PIHASAUNAN VUOKRAUS

Mikäli kaipaat tilaisuuteesi enemmän sisätiloja, suosittelemme tutustumaan Pihasaunaamme. Pihasaunalla voi viettää illanistujaiset, synttärit, valmistujaiset, polttarit tai saunaillan. Pihasaunalla on myös majoitustilaa 10 henkilölle. Saunaosasto suihkuosastoineen sekä saunatuvan kera on vuokrattavissa alkaen 199 €/2h sisältäen grillikatoksen käytön. Lisätietoa Pihasaunasta

Lisätietoja ja tiedustelut asiakaspalvelustamme:  [email protected] tai [email protected]