AVOIMET SAUNAVUOROT (2h) FURUVIK RANTASAUNA

HINNASTO:

Aikuiset 15€

Eläkeläiset, lapset alle 12 vuotta, opiskelijat, työttömät, varusmiehet 10€ kello 18 asti, kello 18:00 jälkeen 15€ ( Alennettuun hintaan oikeuttava todistus tulee pyydettäessä näyttää paikan päällä, mikäli todistusta ei ole mukana, veloitamme lipun hinnasta erotuksen.)

VUOKRAHINNAT:

Saunatakki 8€

Pyyhe 5€

SAUNAKAUPPA:

Vihta alk. 9,5€

 

SEKASAUNAVUOROT

Ma klo 14:00 – 22:00

Ke klo 20:00 – 22:00

 

Saunaliput ostettavissa verkkokaupasta

 

NAISTEN SAUNAVUOROT

Ti klo 14:00 – 22:00

To klo 12:00 – 22:00

 

Saunaliput ostettavissa verkkokaupasta

 

HUOM! Seuraamalla meitä instagramissa tai facebookissa saat heti tietoosi myös erityisaukioloajat ja lisävuorot!

Offerilla -liput ja sarjakorttilaiset – varaattehan paikkanne olemalla yhteydessä mailitse info@saunat.fi. Katsothan etuäkäteen sopivan saunavuoron osoitteesta https://lippu.saunat.fi. Mainitse mailissa toivomasi saunomispäivä, kellonaika, henkilömäärä sekä Lippukaupan- tai Offerilla lahjakortin sarjanumero. Huomoittehan, että saunavuoromme ovat erittäin suosittuja ja täyttyvät nopeasti. Mikäli sinulla on sarjakortti, suosittelemme varaamaan useamman käynnin samalla viestillä. Huomioittehan, että vastaamme viesteihin pääsääntöisesti arkena virka-ajan puitteissa.

Sauna- ja uintilipun hinta sisältää hiusten- ja vartalonpesuaineet. Olemme luopuneet kertakäyttöisten peflettien käytöstä ja toivomme, että tuot oman istuinalusen mukanasi. Sekasaunavuorolla saunotaan uima-asu päällä.

Meiltä voit vuokrata myös pyyhkeen, laudeliinan tai saunatakin käyttöösi, jos et tehnyt sitä varauksen yhteydessä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen saunavuorosi ajankohtaa!

Sauna- ja uintilipun hinta sisältää hiusten- ja vartalonpesuaineet. Olemme luopuneet kertakäyttöisten peflettien käytöstä ja toivomme, että tuot oman istuinalusen mukanasi.
 
 
Saunan yhteydessä on mahdollista käydä uimassa meressä. Rantasaunan takana olevassa pukukopissa on lisätilaa pukeutumiseen ja lukollisia lokeroita.
 

 

 

FURUVIKIN RANTASAUNA OMAAN KÄYTTÖÖN?

Tilaussaunan yhteydessä on nyt myös palju, jonka voit vuokrata käyttöösi saunavuoron yhteydessä.

Sauna, palju ja meri, parempaa yhdistelmää on vaikea löytää! 

 

FURUVIK RANTASAUNAN VUOKRAHINNAT

Furuvik rantasaunan hinnat alkaen 99€ / 2h. Lisätunnit 75€/kpl 

Kurkkaa varaustilanne ja tee varaus osoitteessa https://saunat.fi/kohde/villa-furuvik-rantasauna

Kellonaikoja voidaan myös räätälöidä toiveiden mukaan muiden varauksien puitteissa mahdollisuuksien mukaan. Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Sauna on valmiiksi lämmitetty ja hinta sisältää kertakäyttöpefletit, vartalon ja hiusten pesuaineet ja normaalin loppusiivouksen. Lämmin palju lisähintana 299€.

 

MISTÄ VARAAN FURUVIK RANTASAUNAN?

Ajantasainen Furuvikin rantasaunan varauskalenteri ja hintatiedot Saunat.fi -sivustollamme.

Villa Furuvikin saunatilat sopivat erinomaisesti työpaikan virkistyspäiviin, syntymäpäiväjuhlien viettoon, polttareihin, rentoihin viikonloppubrunsseihin, virkistyspäiviin ja moneen muuhun. Saunaan mahtuu kerrallaan noin 12 henkilöä saunomaan. Katetulla patiolla on hyvät mahdollisuudet ruokailuun suuremmallakin porukalla. Villa Furuvikista löydät myös juhla-, majoitus-, kokous- ja koulutustilat.

Voit tuoda saunalle omat ruoat ja juomat, tai tilata kauttamme herkulliset tarjoilut. Tutustu menuvaihtoehtoihin tästä. Saunalla on jääkaappi ja pakastin. Voit myös vuokrata kaasugrillin käyttöösi kauttamme.

  • Saunatilojen vuokrahinta alkaen 99 €/ 2h vuoro
  • Grillin vuokra varauksen yhteydessä 50 €
  • Paljun vuokra 299€

 

PIHASAUNAN VUOKRAUS

Villa Furuvikin pihasauna valmistuu pian suuren remontin alta. Saunaosasto suihkuosastoineen sekä saunatuvan kera on jo vuokrattavissa alkaen 99€ /2h sisältäen grillikatoksen käytön. Lisätietoa Pihasaunasta

Lisätietoja ja tiedustelut asiakaspalvelustamme:  info@villafuruvik.fi tai info@saunat.fi