Tervetuloa Furuvik rantasaunalle!

 

Furuvikin tilaussauna sijaitsee Helsingissä, Laajasalon Jollaksessa. Osoitteemme on Furuvikintie 5, 00870 Helsinki. Rantasauna on Helsingin yleisen uimarannan vieressä, hiekkatien päässä, Hevossalmen upeissa maisemissa.  Hiekkatie saunalle lähtee kivisen liikenneympyrän oikealta puolelta alas rantaan päin. 

 

 

Furuvikiin pääsee saapumaan kätevästi autolla, julkisilla tai jopa omalla veneellä. Oman auton voi jättää kivisen liikenneympyrän viereen vinoparkkeihin. Herttoniemestä Jollakseen pääsee busseilla nro 84, 85 ja 86. Katso aikataulut ja reittiohjeet HSL:n sivuilta.

 

Saunalle saapuessa ei tarvitse erikseen ilmoittautua missään. Saunan avain roikkuu saunan ovessa. Käytössänne on saunan katos ja laituri + laiturialue. Saunarakennuksen takana sijaitseva pukukoppivaunu on käytössänne lisäpukuhuonetilana. Vaunun takana sijaitsee Furuvikin oma puinen ulko-wc.

 

 

Kiuas on helppokäyttöinen sähkökiuas ja lämpenee noin 45 minuutissa. Mikäli haluatte myös paljun käyttöönne, olettehan meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen varaustanne. Saunavarauksen yhteydessä on mahdollista vuokrata myös kaasugrilli kaasuineen (50€) tai soutuvene (50€) käyttöön. Nämä tuotteet ovat ostettavissa verkkokaupastamme osoitteesta: https://www.saunat.fi/kohde/villa-furuvik-rantasauna/ 

 

 

Siivoattehan kaikki roskat roskikseen ja tyhjät pantit ja pullot sekä käytetyt vuokrapyyhkeet niille varattuihin säiliöihin. Tilojen tulisi olla lähtiessä samassa kunnossa kuin saapuessanne. Pyydämme myös sammuttamaan kiukaan, kun lopetatte saunomisen.

Huomioittehan, että saunavuoromme ovat hyvin suosittuja. Saavuttehan paikalle vasta, kun varauksenne alkaa ja  poistutte vuokra-aikanne päättymiseen mennessä. Näin pidetään huolta siitä, että saunominen pysyy varausajan puitteissa ja myös seuraavat innokkaat löylyttelijät pääsevät aloittamaan vuoronsa ajallaan.

Lisätietoa kohteesta voit katsoa:

https://villafuruvik.fi/furuvikin-rantasauna/

https://www.facebook.com/furuvikrantasauna/

https://www.instagram.com/villafuruvik/

Furuvikin rantasaunalla järjestetään viikottain avoimia saunavuoroja, tervetuloa saunomaan! https://www.facebook.com/events/336645777296950/

 

 

Furuvik rantasauna

@furuvik_rantasauna

@villafuruvik

 

Tervetuloa saunomaan!

 

Lämpimiä löylyjä toivottelee

Villa Furuvik, puh. 0400 485 425 

 

www.villafuruvik.fi

www.saunat.fi