Villa Furuvik rantasauna nakyma mereltaVilla Furuvik rantasauna laituri poijut

Furuvikin tilaussauna sijaitsee Helsingissä, Laajasalon Jollaksessa. Osoitteemme on Furuvikintie 5, 00870 Helsinki.

Rantasauna sijaitsee meren rannassa, Furuvikin yleisen uimarannan vieressä, Hevossalmen upeissa maisemissa.  

Hiekkatie saunalle lähtee Furuvikitien päästä kivisen liikenneympyrän oikealta puolelta alas rantaan päin. 

 

Furuvikiin pääsee saapumaan kätevästi autolla, julkisilla tai omalla veneellä. Oman auton voi jättää kivisen liikenneympyrän viereen vinoparkkeihin tai keltaisen huvilan eteen. Herttoniemestä Furuvikiin pääsee busseilla numerot 85 ja 86.

– Bussilla numero 85 Furuvikia lähimmän pysäkin nimi Jollaksen Alepan kohdalla on: TAKILANTIE H4135, Jollaksentie.
Kävelymatka Furuvikiin noin 700m.
– Bussilla nro 86 Furuvikia lähimmän pysäkin nimi on: HEVOSSALMENTIE H4107, Laajasalontie. Kävelymatka Furuvikiin noin 900m.

Katso tarkemmat tiedot ja aikataulut HSL:n sivuilta.

Saunalle saapuessa ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Saunan avain roikkuu saunan ovessa. Käytössänne on saunan katos ja laituri + laiturialue. Saunarakennuksen takana sijaitseva pukukoppivaunu on käytössänne lisäpukuhuonetilana. Vaunussa on lukollisia lokeroita arvoesineille. 

Huomioittehan, että saunavuoromme ovat hyvin suosittuja. Saavuttehan paikalle vasta, kun varauksenne alkaa ja poistutte vuokra-aikanne päättymiseen mennessä. Näin pidetään huolta siitä, että saunominen pysyy varausajan puitteissa ja saunatilat ehditään siivota huolellisesti varauksien väleissä. Mikäli haluatte jatkaa varaustanne, lisätunteja voi kysyä puhelimitse numerosta 0400 485 425.

YKSITYISTILAUKSET:

Kiuas on helppokäyttöinen sähkökiuas ja lämpenee noin 45 minuutissa. Lyhyissä saunavuoroissa lämmitämme kiukaan valmiiksi. Mikäli haluatte myös paljun käyttöönne, olettehan meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen varaustanne. Saunavarauksen yhteydessä on mahdollista vuokrata myös kaasugrilli kaasuineen (50€) tai soutuvene (50€) käyttöön. Nämä tuotteet ovat ostettavissa verkkokaupastamme osoitteesta: https://www.saunat.fi/kohde/villa-furuvik-rantasauna/ 

Saunavuoronne loppuessa keräättehän kaikki roskat roskikseen ja tyhjät pantit ja pullot sekä käytetyt vuokrapyyhkeet niille varattuihin säiliöihin. 

 

Facebook @furuvikrantasauna 

Instagram @villafuruvik @furuvik_rantasauna

 

YLEISET SAUNAVUOROT:

Furuvikin rantasaunalla järjestetään viikottain avoimia saunavuoroja, tervetuloa saunomaan!  

Katso vapaat vuorot ja lunasta liput (15€/hlö) osoitteesta https://lippu.saunat.fi

 

Tiesitkö muuten, että rantasauna on yli 100 vuotta vanha ja se on toiminut ennen mm. verkkovajana ja höyrylaivapysäkkinä 1900-luvun alussa?

Tervetuloa saunomaan!

 

Lämpimiä löylyjä toivottelee

Villa Furuvikin tiimi, puh. 0400 485 425 

info@villafuruvik.fi

 

www.villafuruvik.fi

www.saunat.fi