Furuvikin rantasauna sijaitsee Helsingissä, Laajasalon Jollaksessa. Osoitteemme on Furuvikintie 5, 00870 Helsinki. Rantasauna sijaitsee meren rannassa, Furuvikin yleisen uimarannan vieressä, Hevossalmen upeissa maisemissa.  Hiekkatie saunalle lähtee Furuvikintien päästä kivisen liikenneympyrän oikealta puolelta alas rantaan päin. 

Furuvikiin pääsee saapumaan autolla, julkisilla tai omalla veneellä. Auton voi jättää kivisen liikenneympyrän viereen tai keltaisen huvilan eteen. Herttoniemestä Furuvikiin pääsee busseilla numerot 85 ja 86.

– Bussilla numero 85 Furuvikia lähimmän pysäkin nimi Jollaksen Alepan kohdalla on: TAKILANTIE H4135, Jollaksentie.
Kävelymatka Furuvikiin noin 700m.
– Bussilla nro 86 Furuvikia lähimmän pysäkin nimi on: HEVOSSALMENTIE H4107, Laajasalontie. Kävelymatka Furuvikiin noin 900m.

Katso tarkemmat tiedot ja aikataulut HSL:n sivuilta.

Saunavuorot varataan etukäteen. Saunalle saapuessa ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Avain on saunan ovessa ja sauna on lämmin kun saavutte. Käytössänne on saunan katos ja laituri + katettu alue. Saunarakennuksen takana sijaitseva pukukoppivaunu on käytössä lisäpukuhuonetilana. Pukuhuonevaunussa on lukollisia lokeroita arvoesineille.

Rantasaunan jääkaapista on mahdollisuus ostaa alkoholittomia virvokkeita MobilePaylla tai käteisellä. Saunalta on myös mahdollista vuokrata pyyhe- ja peflettisetti tai kylpytakki, sekä ostaa vihtoja. Saunalta voi lainata maksutta uima-asuja sekä sandaaleja.

WC-tilat sijaitsevat Furuvik pihasaunan yhteydessä yläpihalla (keskimmäinen rakennus, vasen reuna mereltä päin katsottuna).

Huomioittehan, että saunavuoromme ovat hyvin suosittuja. Paikalle voi saapua vasta kun varaus alkaa ja saunalta täytyy poistua vuokra-ajan päättymiseen mennessä. Näin pidetään huolta siitä, että saunominen pysyy varausajan puitteissa ja saunatilat ehditään siivota varauksien väleissä. 

YKSITYISTILAUKSET

Lämmitämme saunan toivottuun kellonaikaan valmiiksi, ellei toisin sovita.

Rantasaunalla on  palju, jota on mahdollista vuokrata saunavuoron yhteydessä 299€ lisähintaan. Paljussa kelpaa istua sekä kesäillat auringonlaskua katsellessa, että talven pakkassäällä löylyjen lomassa. Palju ja sauna meren rannalla – ja vielä pääkaupunkiseudulla – on uniikki yhdistelmä, joka on ehdottomasti koettava! Paljun saa tilata lämpimänä tai jääkylmänä. Kylmä palju viilennetään usealla sadalla kilolla jääpaloja, jopa +4 asteeseen. Palju tyhjennetään, pestään ja täytetään uudelleen varausten välissä. Paljun veteen ei lisätä kemikaaleja. Mikäli haluatte lisätä paljun varaukseenne, olettehan meihin yhteydessä hyvissä ajoin. 

Saunavarauksen yhteydessä on mahdollista vuokrata myös kaasugrilli hintaan 50 €/kerta.

Furuvikin Rantasaunan löylyhuoneeseen mahtuu noin 8-12 henkilöä. Suihkutilassa on kaksi suihkua ja pieni pukuhuonetila. Lisäpukuhuonetilaa on pukukoppivaunussa, jossa myös lukollisia kaappeja arvoesineille. Löylyistä voi pulahtaa suoraan uimaan sekä talvisin avantoon!

Kylmällä säällä suosittelemme kysymään tarjousta Villa Furuvikin huvilan tai Furuvik pihasaunan sisätiloista, sillä Rantasaunalla ei ole sauna-, suihkuhuone- ja pukeutumistilojen lisäksi muita kiinteitä sisätiloja.

Mikäli haluatte jatkaa varaustanne, lisätunteja voi kysyä puhelimitse numerosta 0400 485 425.

Saunavuoronne loppuessa keräättehän kaikki roskat roskikseen ja tyhjät pantit ja pullot sekä käytetyt vuokrapyyhkeet niille varattuihin säiliöihin. 

Tiloihin voit tuoda halutessasi omat ruoat ja juomat tai tilata herkulliset catering-tarjoilut kauttamme ja Rantasaunalla on jääkaappi ruokien ja juomien säilyttämiseen. Tutustu maittaviin menuvaihtoehtoihin tästä. Lisää tietoa catering-tarjoiluista ja tilaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]. Catering-tarjoilut on järjestettävissä vähintään 10 hengen seurueille. Rantasaunalle tuleva vesi on juomakelpoista Helsingin kaupungin vesijohtovettä.

Yli viiden tunnin yksityisvuoroihin sisältyy pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle. Huomoittehan, että alle viiden tunnin saunavuoroihin ei sisälly pyyhesettejä. Pyyhkeitä on mahdollista vuokrata hintaan 5 €/setti. Saunatakki- ja pyyhesetti saunatossuineen 12 €/hlö. Vihdat alkaen 10 €.

Rantasaunan vieressä sijaitseva Helsingin kaupungin yleinen hiekkaranta on kaikkien käytettävissä. Furuvikin rantasauna laitureineen ja piha-alueineen sijaitsee omalla rajatulla alueella. Kysy tarjousta venekuljetuspalveluista asiakaspalvelustamme [email protected]. Syväys laiturin päässä on 2,4 metriä.

 

Facebook @furuvikrantasauna 

Instagram @villafuruvik @furuvik_rantasauna

 

YLEISET SAUNAVUOROT:

Furuvikin rantasaunalla järjestetään viikottain avoimia saunavuoroja, tervetuloa saunomaan!  

Katso vapaat vuorot ja lunasta liput (17€/hlö) 

 

Tiesitkö muuten, että rantasauna on yli 100 vuotta vanha ja se on toiminut ennen mm. verkkovajana ja höyrylaivapysäkkinä?

Lämpimiä löylyjä toivottelee,

Villa Furuvikin tiimi

puh. 0400 485 425 

[email protected]

www.villafuruvik.fi

www.saunat.fi