Järjestä häät Villa Furuvikin huvilassa Helsingin Jollaksessa!

Helsingin Laajasalossa meren rannalla sijaitseva Villa Furuvik on ympärivuotisessa käytössä oleva viehättävä huvilamiljöö. Alue koostuu reilun puolen hehtaarin kokoisesta vehreästä pihapiiristä, historiallisesta huvilasta, uniikista rantasaunasta hiekkarannalla sekä tunnelmallisesta grillikatoksesta. Aluetta ympäröi omenapuutarha, suojeltu Jollaksen räme ja kaunis vanha puusto. Lisäksi Furuvik on vain 10 kilometrin päässä Helsingin keskustasta (ajoaika n. 20 minuuttia). Paikalle pääse myös tilausaluksella.

HUVILAN HISTORIAA

Villa Furuvik on Laajasalon vanhin huvila. Sen uusrenessanssityylisen päärakennuksen rakennutti vuori-intendentti Enok Hjalmar Furuhjelm vuonna 1884. Kaupunginmuseon mukaan Furuvikin rakennus on säilynyt hyvin alkuperäisessa asussaan ja arkkitehtuuri on harkittua ja viimeisteltyä.

VILLA FURUVIKIN JUHLATILAN VUOKRAUS

Vuokraamme Villa Furuvikin juhlatilaa, rantasaunaa sekä grillikatosta, yhdessä tai erikseen.
Häävieraita mahtuu huvilan juhlasaliin 90 kerralla. Ulkotilat hyödyntämällä juhlimaan mahtuu yli 200 häävierasta. Huvilassa voi myös yöpyä, yläkertaan voidaan majoittaa n.20 henkilöä. Kaikkiin juhlatiloihimme voi tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut. Voitte myös tarvittaessa tilata koko häämenun catering-palvelusta kauttamme.

Kysy lisää huvilan juhlatilojen vuokrauksesta asiakaspalvelustamme