Villa Furuviks hyresvilla - villa, festlokaler, bastuanläggningar och möteslokaler vid havet i Helsingfors

 

Hyr en unik festlokal i Helsingfors! Den prisvärda festlokalen ligger i Laajasalo Jollas, precis vid havet, i hjärtat av naturen. I Villa Furuviks festlokal kan du anordna både företags- och privata tillställningar: bröllop, födelsedagar, möten, lagdagar, julfester, examensfester, pensionärsfester, minnesevenemang, möhippa, tåfester eller till exempel middagsbjudningar för en grupp av vänner. 

Villa Furuviks hyresvilla finns tillgänglig året runt. Festlokalen består av en grönskande innergård på drygt en halv hektar, en historisk villa, ett stämningsfullt grillskydd, en innergårdsbastu och en unik strandbastu. Villan är omgiven av en äppelträdgård, det skyddade Jollas räme, vackra gamla träd och en skyddad sandstrand.

Villans bankettlokaler kan ta emot cirka 90 gäster för en sittande middag. När både inomhus- och utomhusanläggningar används är det möjligt att anordna fester på upp till 200 personer. Bekanta dig närmare med våra lokaler för uthyrning 3D-presentationer -Vid sidan om. Strandbastun, innergårdsbastun och grillboden kan reserveras både vid hyra av villan och separat.
Egna drycker och egen mat är tillåtet på festlokalen! Du kan också beställa den utsökta maten som erbjuds genom vår cateringtjänst.

Villa Furuviks villa ligger drygt 10 kilometer från Helsingfors järnvägsstation (Furuvikintie 5, 00870 Helsingfors) - körtiden från centrum med bil är cirka 20 minuter. Du kan även ta dig till Furuvik med cykel, kollektivtrafik, egen båt eller charterbåt.

Du hittar en aktuell bokningskalender och prisinformation på vår hemsida Saunat.fi . Du kan också begära en offert för hyra av lokal och catering genom att kontakta vår kundtjänst: [email protected]

Villa Furuviks festlokaler

Balsal, veranda och terrass
10-200 gäster

3D-presentationer

Strandbastu

För ca 25 personer
Bad i havet året runt, grill, utomhus

Läs mer

Grilltak

Det finns magi i Furuviks grillkapell!
Förtrollande miljö för sommar- och vinterevenemang!

Läs mer

Innergårdsbastu för evenemang upp till 30 personer

Historisk byggnad med bastur, mötesrum och boendetjänster.

Läs mer

Catering

Be om offert genom oss!
Även egna rätter och
drycker tillåtna.

Anbudsbegäran

Strand

Sandstrand och
fint havslandskap. Pir

Gård cirkel

En halv hektar vacker trädgård.
Bredvid ligger det skyddade Jollas räme.

Hyr festlokaler och boende i Villa Furuvik
Villa Furuvik uthyrningslokal STRANDBASTU
Villa Furuvik hyra lokal GÅRD BASTU
Villa Furuvik hyreslokal Grillkapell

Kontakta oss och begär ett erbjudande

Strandbastun, innergårdsbastu, grillbod och boende kan hyras både i samband med hyra av villan och separat. Du kan ta med dig egna mat- och dryckeserbjudanden till alla våra lokaler eller beställa utsökt mat från vår professionella cateringservice.

Kundkommentarer

Lähiömutsi: VILLA FURUVIK – VÅR BRÖLLOPSWEEKENDFESTPLATS I HELSINGFORS

"När min make och jag körde tillbaka mot Hertonäs en solig augustidag efter Furuviks öppetdag visste vi båda redan, det är här."

Läs mer

Tero S: 50 år x 3 födelsedagskalas

"Den är perfekt för en födelsedag/klubbfest, och den enda villan vid havet i Helsingfors där du kan ta med din egen dryck!"

Fru. & Herr Hansike: Bröllopet

"Vi kommer definitivt att fortsätta att hyra Villa Furuvik för de viktigaste festerna i vårt liv. De största plusen med festlokalen är skönheten i själva Villan och dess omgivningar, möjligheten till egen dryck och mat, och även möjligheten att stanna kvar. övernattning i villans övervåning Bäst av allt, bra och flexibel kundservice och härliga Tea and Anni!

Villingisalmi: Bröllop

"Villa Furuvik var perfekt för att fira ett sensommarbröllop med en grupp på 80 personer. Vi njöt av den mörka och varma augustikvällen på terrassen och på stranden, stämningen var magisk med ljusen. Att umgås med människorna på Furuvik var mycket smidigt tar de snabbt och flexibelt hand om ännu lite mer speciella önskemål Vi kan varmt rekommendera Villa Furuvik som festlokal, både service och miljö är i toppklass.