ÖPPNA BASTURUNDOR (2h) VID FURUVIKI BEACH BASTU

PRISLISTA:

Bastubiljett 17 €

HYRESPRISER:

Bastujacka 8 €

Handduk 5 €

BASTUTIK:

Vihta från €9,50

SERIEBILJETTER:

https://saunat.fi/lahjakortti

Öppen bastu och simpass (blandbastu + kvinnor) anordnas flera dagar i veckan. 

Ta en titt på öppettiderna och hämta en biljett till färjorna i förväg här. Seriekort finns till försäljning Saunat.fi webbutik.

 

Genom att följa oss på Instagram eller på Facebook du får även reda på särskilda öppettider och tilläggspass.

I priset för bastu- och simbiljetten ingår hår- och kroppstvättar. Vi har gett upp användningen av engångsbroschyrer och vi hoppas att du tar med dig ditt eget sittunderlag. I det blandade bastupasset tar du bastu i baddräkt.

Du kan även hyra en handduk, duk eller bastujacka för ditt bruk av oss, om du inte gjorde det vid bokningen, vänligen kontakta vår kundtjänst innan tidpunkten för ditt bastupass. I anslutning till bastun finns möjlighet att bada i havet. På vintern är öppningen öppen. Strandbastuns omklädningsrum rymmer ett fåtal personer för att byta kläder, den bruna omklädningsvagnen har extra utrymme för omklädning och låsbara skåp.

 

 

FURUVIK BEACH BASTU FÖR PRIVAT ANVÄNDNING

Furuvik strandbastu priser från 129€ / 2h. Ytterligare timmar 75 €/st 

Se bokningsstatus och gör en bokning på https://saunat.fi/kohde/villa-furuvik-rantasauna

Tider kan även anpassas efter önskemål inom ramen för andra bokningar om möjligt. Priserna gäller tills vidare. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar. Bastun är redan uppvärmd och i priset ingår kropps- och hårtvättar samt vanlig slutstädning. En varm måltid för ett extra pris av €299.

 

VAR KAN JAG BOKA FURUVIK BEACH BASTU?

Du hittar den aktuella bokningskalendern för Furuvik strandbastu och prisinformation På webbplatsen Saunat.fi.

Villa Furuviks bastuanläggningar är perfekta för arbetsplatsdagar, födelsedagsfester, svensexor, avslappnade helgbruncher, rekreationsdagar och mycket mer. Bastun rymmer cirka 10 personer åt gången. På sommaren erbjuder den täckta uteplatsen goda möjligheter till middag även med en större grupp. I Furuviks Huvila finns även fest-, mötes- och träningslokaler.

Du kan ta med egen mat och dryck till bastun, eller beställa catering genom oss. Kolla in menyalternativen härifrån. Bastun har kyl och frys. Du kan även hyra en gasolgrill för ditt bruk genom oss.

  • Hyran för bastuanläggningar börjar på 129 €/ 2-timmarsskift
  • Grillhyra 50 € vid bokning
  • Palju hyra 299 €

 

UTHYRNING AV GÅRD BASTU

Om du behöver mer inomhusutrymme för ditt evenemang rekommenderar vi att du kollar in vår trädgårdsbastu. Du kan tillbringa middagsbjudningar, födelsedagar, examen, svensexor eller en bastukväll i trädgårdsbastun. Innergårdsbastun har även boende för 10 personer. Bastuavdelningen med duschavdelningar och en bastustuga kan hyras från €199/2h inklusive användning av grillkapellet. Mer information om trädgårdsbastun

För mer information och förfrågningar till vår kundtjänst:  [email protected] eller [email protected]