Villa Furuviks innergårdsbastu har genomgått en totalrenovering och dörrarna har nu slagits upp till den underbart renoverade innergårdsbastun. Innergårdens bastuanläggningar lämpar sig även utmärkt för utomhusfester - förutom inomhusfaciliteterna kan du använda en stor altan under tak, en gårdsyta och Furuviks grillbod.

Byggnaden har tidigare fungerat som hönshus och senare som uthusstödjande boende på Furuviks innergårdsområde. Utöver bastuanläggningarna har även kök, mötes- och övernattningsmöjligheter färdigställts för den nya innergårdsbastun. Renoveringen av innergårdsbastun har utformats för att vara en fungerande helhet med respekt för det gamla och de färdiga lokalerna erbjuder kunderna ett brett utbud av möjligheter att anordna olika företags- och privatevenemang. Även ett större sällskap kan festa och bada i gårdens bastuanläggningar och byggnaden har både sällskapsytor och övernattningsmöjligheter. Utrymmet kan användas för möten eller till exempel för att tillbringa en lagdag.

Hyr hela lokalen för din egen grupp och bastun och fest hela natten! Det finns en terrass bredvid bastun, där det är skönt att svalka sig mellan baden, sitta vid ett täckt bord eller äta frukost under din vistelse. Nära gårdsbastun finns även en strand cirka 60 meter bort, där du kan ta ett dopp i det friska havsvattnet året runt.

Att hyra en uteplatsbastu innehåller även en grillkapell, så det finns tillräckligt med uteplats för även en större grupp. I grillskyddet byggt på den gamla iskällarens stengrund kan du tillbringa en stämningsfull kväll till sent på natten. I grillkapellets utrustning ingår t.ex. ved, gas och elgrill.

Innergårdsbastun har även en bastu, som kan hyras i samband med en bastustund för ett tillägg av €299. Du kan sitta i Palju både på sommarkvällarna och titta på solnedgången och i det kalla vintervädret medan du kopplar av i bastun. Palju kan beställas både kall och varm. Kallt vatten kyls med vatten innehållande isbitar, upp till +4 grader. Balju töms, tvättas och fylls på vid varje bokning. Inga kemikalier tillsätts i Paljus vatten.

NOTERA! Observera att toaletterna i trädgårdsbastun delas med kunder på strandbastun.

I trädgårdsbastun kan du njuta av din egen dryck och din egen mat. Om du önskar kan du be vår säljtjänst om ett bastumenyerbjudande vid bokning.

Priser för gårdsbastu:

* 3-timmarsskift från €199

* Heldagspass från €999

*Staycation paket sön-tors från €1200, inkl sovplatser för 10 personer, ytterligare platser möjliga. Incheckning kl 16:00 och utcheckning kl 12:00

BOKA Furuvik trädgårdsbastu

Du kan njuta av dina egna drinkar och förfriskningar i bastun på innergården. Om du önskar kan du be om ett bastumenyerbjudande vid bokning vår försäljningstjänst